Preview: Watford – United

Les om skader, form, dommeren og mer før lørdagens kamp.

Kampen spilles lørdag klokka 13.45, og vises som vanlig på TV2 Sport Premium i Norge og de vanlige kanalene i Sverige og Danmark.

Skadene:

Profil CarrickUniteds skader:

Michael Carrick og Anthony Martial skadet seg på landslagsoppdrag, og er begge ute. Wayne Rooney er blitt syk, og står også over. I tillegg er Marouane Fellaini fortsatt ute med sin skade, og Luke Shaw og Antonio Valencia er langtidsskadet. James Wilson er tilbake, men kan ifølge Van Gaal ikke spille 90 minutter.

United i forrige kamp: De Gea – Young, Smalling, Blind, Rojo – Carrick, Schweinsteiger – Mata, Rooney, Lingard – Martial

United-vurderinger før lørdagens kamp:

Fortsetter Young på høyreback eller kommer Darmian inn – kanskje fordi Young brukes et annet sted? Phil Jones er klar igjen, og kan fort da bli stopper sammen med Smalling. Så er spørsmålet om Marcos Rojo, som har vært i Sør-Amerika, da fortsetter på venstreback eller Daley Blind skyves ut der. Sentral på midtbanen blir det nok Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger, og foran der igjen så er det nok ikke utenkelig at trioen Mata, Herrera og Lingard starter. Lengst frem blir det nok Depay eller Wilson – hvis da ikke Young skaper «kaos» ved å bli kastet inn i en av de fire mest offensive rollene. Det er blitt spekulert i om en ung Marcos Rashford kunne hentes opp fra U-laget, men det er vel svært tvilsomt.

Watfords skader:

Toppscorer Odion Ighalo kom sent hjem fra landslagspausen, men spiller trolig. Jose Manuel Durado er også tvilsom etter en hamstring-skade, mens Joel Ekstrand og Sebastian Prodl er ute.

Watford i forrige kamp: Gomes – Nyom, Cathcart, Britos, Ake – Anya, Capoue, Watson, Abdi – Deeney, Ighalo

lvgpre4Pressekonferansen:

Her kan du lese hva Louis van Gaal snakket om på fredagens pressekonferanse.

Formen:

United vant sine to siste kamper før landslagspausen, og har ikke sluppet inn mål i noen av sine fem siste kamper. Louis van Gaals utvalgte har kun tapt én av de 12 siste kampene i alle turneringer. Borteformen er imidlertid varierende. Forrige bortekamp ga 0-0 mot Palace, før det ble det 3-0-seier over Everton og før det igjen 3-0-tap mot Arsenal.

Watford slet i sesongstarten, men vant to av sine tre siste kamper før landslagspausen. Det ble 2-0-seier borte mot Stoke og hjemme mot West Ham, før det ble 2-1-tap borte mot et formsterkt Leicester i siste kamp før spillerne dro på landslagsoppdrag.

Hjemme har det vært variabelt. 2-0 mot West Ham sist, 0-3-tap for Arsenal før det og også 0-1 mot Palace, er de tre siste hjemme. De har spilt to kamper mot såkalte topplag så langt, og tapt 2-0 mot City og 3-0 mot Arsenal.

Hva står på spill:

United kan overta ligaledelsen med seier, i en runde hvor City møter Liverpool og Arsenal spiller mot WBA.

Watford ligger på en 11. plass så langt, med 16 poeng på 12 kamper, og kan klatre opp på øvre halvdel med seier.

bobbymadley (650 x 358)Dommeren:

Robert Madley dømmer United for første gang.

Statistikk og diskusjon:

Kampen diskuteres allerede på forumet våret, unitedforumet.no. Les eller delta i debatten.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.