– Rooney og Martial er ute

Store skadeproblemer før Watford-kampen.

 Anthony Martial, Wayne Rooney, Michael Carrick, Marouane Fellaini og Antonio Valencia er ute mot Watford.

Det bekreftet Louis van Gaal overfor MUTV fredag.

Det betyr at United er ganske tynne offensivt. Memphis Depay, eller kanskje James Wilson, ser dermed ut til å være eneste spissalternativ, selv om Van Gaal gjorde det klart at Wilson ikke er klar for 90 minutter. Samtidig virket det som om trioen Jun Mata, Ander Herrera og Jesse Lingard blir å finne bak den ene spissen Van Gaal måtte velge.

Her kan du se Uniteds skadesituasjon akkurat nå.

Watford – United spilles uansett lørdag klokka 13.45.

Dette sa Louis van Gaal fredag:

LVG TIL MUTV: – Rooney er blitt syk. Martial, Carrick, Fellaini og Valencia er ute med skade. Alle fem er ute mot Watford. Det var synd med Fellaini. Jeg trodde han kom til å være klar, men vi skal komme oss gjennom dette.

Profil MartialLVG TIL MUTV: – Jeg håper at Rooney og Martial kan rekke PSV-kampen til uka, men Valencia er langtidsskadet etter å ha blitt operert. James Wilson kan spille, men han kan ikke spille 90 minutter.

LVG TIL PRESSEN: – Det spillerne som var i Paris under terroren sa til meg om det som skjedde der er privat, men vi har pratet om det. Alle skjønner imidlertid hvor vanskelig det var, så jeg tror ikke jeg trenger å si mer om samtalene våre. Martial kan uansett ikke spille, siden han er skadet, men Schneiderlin og Schweinsteiger kan spille – hvis vi ser bort fra det som skjedde.

LVG TIL PRESSEN: – Vi som holder på med idrett kan bidra med noen symbolske markeringer, så det med den franske nasjonalsangen er en fin symbolsk markering.

LVG TIL PRESSEN: – Jeg er veldig fornøyd med at Lingard kom på A-landslaget. Det var veldig raskt, men jeg har gratulert ham. Jeg har selv gjort det samme som landslagstrener (som Hodgson gjorde). Når jeg har sett en ung spiller som fortjener å bli kalt opp så har jeg gjort det. Så handler det selvsagt om hva slags spillere man trenger i stallen. Det er det viktigste. Ja, dette skjedde raskt, men når en spiller viser på høyt nivå hva han kan gjøre så kan han også gjøre det på A-landslaget. Når han blir kalt opp neste gang vil han også ha mer erfaring.

LVG TIL PRESSEN: – Martial er ikke ute lenge. Han kunne kanskje spilt i morgen, men….Carricks skade er heller ikke alvorlig, så han vil være tilbake raskt.

LVG TIL PRESSEN (Om det kan være bra for Martial å få en kamps «hvile» etter skaden sin): – Du har helt rett i det. Det er ikke så ofte du har rett, men her har du det.

LVG TIL PRESSEN: – Watford blir også en stor utfordring, som alle kamper er det i Premier League. Rooney ble også syk etter landslagspausen. Han var hjemme i går, så jeg tror ikke han kan spille, heller. Det er alltid det samme. Jeg har dobbel dekning i en del roller, men også spillere som kan bekle flere roller.

LVG TIL PRESSEN: – Vi utvikler spillere her. Det er det jeg driver med så ingenting har endret seg med det, og Smalling har utviklet seg på mange områder. Derfor kan man se at han er en annerledes spiller nå.

lvg5663