Presenteres trolig tirsdag

United og Nederland diskuterer ikke OM, men NÅR presentasjonen av Van Gaal skal finne sted.

Om Manchester Uniteds ledelse får det som de vil, presenteres Louis van Gaal som klubbens nye manager senest førstkommende tirsdag.

Da holder nemlig Van Gaal en planlagt pressekonferanse, og etter det United.no erfarer har Manchester United og det nederlandske fotballforbundet, Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB), hatt samtaler om at den meritterte manageren presenteres som den nye United-sjefen på nettopp denne pressekonferansen.

Men offentliggjøringen kan finne sted også før tirsdag. Det hele kommer an på utfallet av samtalene.
Manchester United er etter det United.no har grunn til å tro forsiktige med  legge press på KNVB, men samtidig ønsker nederlenderne å få saken ut av verden slik at Van Gaal kan konsentrere seg helt og fullt om oppkjøringen til VM med Nederland.

– Det som uansett er sikkert etter hva har blitt meg fortalt, er at Van Gaal blir Uniteds nye manager. Nå handler det bare om å finne et riktig tidspunkt for begge parter for å slippe nyheten, får United.no opplyst av en kilde som står 62 år gamle Louis van Gaal svært nær.

OBS: Dersom Louis van Gaal, slik det er forventet, virkelig blir Uniteds neste manager, er en ting helt sikkert: Det blir ikke kjedelig!
Sjekk for eksempel ut denne videoen, som viser nederlenderens tale til folket etter å ha ledet Bayern München til Bundesligamesterskapet i 2010: