Powell ble matchvinner

Nick Powell ble den store helten da Wigan tok tre poeng mot Huddersfield.

Powell har spilt strålende for Wigan etter at han ble sendt dit på lån denne sesongen. Lørdag fortsatte han den gode formen, ved å prikke inn seiersmålet da laget hans tok en svært så viktig 2-1-seier over Huddersfield.

Wigan tok ledelsen 1-0 etter ca 20 minutter, men bortelaget kjempet seg tilbake i kampen igjen, og fikk utligningsmålet rett før pause.

Etter hvilen startet Wigan best igjen, og etter bare fire minutter av andre omgang, fikk Powell ballen fra Jordi Gomez, og banket den inn i målet fra kloss hold.

Powell hadde også flere sjanser til å pynte på resultatet, men det ble med det ene målet for Unitedgutten.

Wigan vant fjorårets FA-Cup, og er dermed med i Europa League denne sesongen. Også der har Powell vist at han takler nivået, og midtbanespilleren står med to scoringer i turneringen, før laget skal ut mot gruppeleder ubin Kazan førstkommende torsdag.