Pogba og Martial fra 1-6 til 7-1

Bradon Williams fikk en skuffende debut for det engelske U21-landslaget onsdag ettermiddag, men onsdag kveld ble det spilletid både for Donny van de Beek, Anthony Martial og Paul Pogba.

Van de Beek spilte hele kampen da Nederland tapte 0-1 hjemme mot Mexico, men slet lenge stort.

De første 45 minuttene ble han stort sett løpende imellom, og hadde dette vært en United-kamp ville han nok fått gjennomgå voldsomt i sosiale medier.

Han ble litt mer involvert etter pause, men uten at man kan si at han spilte en god kamp.

Det viktigste var kanskje likevel at han fikk nye 90 minutter med kamptrening i beina, noe som for hans del trolig er positivt.

Bruno slapp unna

Samtidig må man vel nesten si at det også var positive nyheter fra storkampen Portugal – Spania. Bruno Fernandes ble nemlig sittende på benken kampen gjennom, noe som må være å foretrekke slik han har sett ut i det siste.

David de Gea ble også sittende på benken, mens erstatteren hans, Chelsea-keeper Kepa, leverte en solid prestasjon i 0-0-kampen.

Martial startet

Frankrike slapp til Anthony Martial fra start på topp mot Ukraina, sammen med Oliver Giroud, og det ga god uttelling mot Ukraina.

Giroud scoret nemlig to mål i en 1. omgang der Frankrike lekte seg frem til en 4-0-ledelse. Martial selv hadde et par gode avslutninger, men uten at han klarte å overliste keeper. I pausen ble United-spissen så byttet ut til fordel for Kylian Mbappe.

Paul Pogba begynte kampen på benken, men ble byttet inn etter 60 minutter. Pogba fikk en enkel kamp på midtbanen for et Frankrike som dominerte, og var også nær scoring to ganger. Den første avslutningen ble blokkert på streken, mens den andre ble blokkert før skuddet kom så langt.

Etter 1-6-tapet mot Tottenham så smakte det likevel sikkert meget godt for United-duoen med en 7-1-seier onsdag kveld.

Nederland vs. Mexico 0-1 SLUTT

60.min: 0-1 Raul Jimenez (straffe)

Portugal  vs. Spania 0-0  – SLUTT

David de Gea og Bruno Fernandes ble sittende på benken gjennom hele kampen. Chelsea-keeper Kepa stod en god kamp for Spania.

21:00 Frankrike vs. Ukraina 7-1 – vises på TV 2 Sumo

9.min: 1-0 Camavinga
24.min: 2-0 Giroud
34.min: 3-0 Giroud
39.min: 4-0 Selvmål
53.min: 4-1 Tsigankov
65.min: 5-1 Tolisso
82.min: 6-1 Mbappe
89.min: 7-1 Griezmann

Frankrike: Mandanda – Pavard, Upamecano, Lenglet, Digne – Nzonzi – Camavinga, Tolisso – Aouar – Martial, Giroud.