– Pogba-straffen stiller også spørsmål ved Rashford

Det er ingen premie for å gjette hva engelske medier skriver mest om etter 1-1 mot Wolves.

Her har vi samlet det viktigste fra de engelske United-journalistene etter 1-1-kampen på Molineux mandag kveld.

The Times, Henry Winter:

Pogba penalty farce takes shine off his influential display

Med tanke på Rashfords straffeform så var det rart å se Pogba ta den (…), men Rashford får vel garantert ansvaret fra nå av. Pogbas reaksjon (dro drakta over hodet) etter kampslutt tydet på det.

Dermed ble det også en svært frustrerende kamp for Ole Gunnar Solskjær, som så laget sitt imponere før pause, men som også så at laget mistet litt av troen da Adama Traore begynte å løpe mot dem etter pause.

Det eneste minuset for Solskjær før hvilen var nok at Daniel James fikk gult kort for filming, og at United ikke ledet med mer enn 1-0. Samhandlingen mellom Rashford, fra venstre, og Martial sentralt så bedre ut. Nysigneringene i forsvar så også da bra ut. (…) Det var bunnsolid og med det superbe 1-0-målet som ekstra krydder.

Pogba styrte kampen fra sin dype midtbaneposisjon, og med alt pratet om en overgang bort så la han absolutt ned den nødvendige jobben her. (…)

James er et bra talent, men han må passe seg så han ikke får rykte på seg for å filme.

Les hele saken i The Times her.

Daily Mail, Craig Hope:

Paul Pogba ønsket å forsvinne da sluttsignalet lød. Han gjemte ansiktet under den røde drakta, men tenk om han hadde forsvunnet 25 minutter før slik at Marcus Rashford i stedet kunne tatt Uniteds straffe. (…)

KUNNE BLITT HELT: Men Pogbas straffebom ga tapte poeng og en del negative oppslag om United.

Det var jo Rashford som scoret mot Chelsea, så hvorfor skulle han ikke ta denne? Spesielt med tanke på Pogbas tre misser forrige sesong. Nå er det fire.

Fikk Pogba straffen fordi det var han som skaffet den? Det var jo Rashford som skaffet straffen og scoret på den mot Chelsea. (…) Men hva skjer hvis en annen United-spiller skaffer den neste straffen? Blir det da enda et navn å trekke ut av hatten? Eller kanskje United kan bruke VAR for å finne ut om det var Rashford eller Pogba som da var nærmest når straffen ble gitt?

Det er latterlig å sende laget sitt ut slik at det faktisk kan være den usikkerheten og den diskusjonen om hva som skal skje. Man kan også si at det er et bevis på mangelen på lederskap i United-laget ute på banen. Den taktikken, eller heller mangelen på en klar en, kostet United tre poeng i denne kampen. (…)

Samtidig betyr ett poeng i denne kampen fremgang for United under Solskjær, og det oppsummerer vel situasjonen akkurat nå. (…) Dette var en tøffere test enn Chelsea ble det og kanskje en bedre test på hva vi kan forvente av United kommende sesong, men det gjenstår fortsatt å se hvordan dette ender.

Les hele saken hos Daily Mail her.

Daily Mails spillerbørs: De Gea 6; Wan-Bissaka 7; Lindelof 6; Maguire 6.5; Shaw 6.5; Pogba 7; McTominay 7; James 6 (Pereira 88); Lingard 7 (Mata 80); Rashford 8 (Greenwood 88); Martial 7.5

Manchester Evening News, Dominic Booth:

Selv om United hadde kontroll og fremstod modne og med ro før pause, så fremstod de atskillig mer frynsete etter pause. Det viste at de ikke bare kommer til å få det som de ønsker denne sesongen, spesielt ikke mot lag som Wolves. (…) I en timinutters-periode etter pause så ble United kjørt hardt. (…)

Det var snodig å se at Paul Pogba tok straffen i stedet for å gi den til Rashford, og United manglet etter hvert ideer. Juan Mata, en av Uniteds få kreative spillere, ble sendt innpå for sent. Det var symptomatisk for Uniteds tankegang – en tankegang i 2. omgang som kostet dem to poeng. Solskjær og spillerne må være mer proaktive både i garderoben og på midtbanen. (…)

Det ser imidlertid allerede ut som om Aaron Wan-Bissaka har spilt for United i et tiår. (…) Antallet ganger han hjalp lagkamerater ut av en knippe var rett og slett utrolig.

GOD IGJEN: Aaron Wan-Bissaka.

Les hele saken hos Manchester Evening News her.

MENs spillerbørs, av Samuel Luckhurst:

Anthony Martial Uniteds beste med en 7er. Daniel James den svakeste med en 3er, mens resten ble klokket inn på 5ere eller 6ere.

Les hele børsen her.

The Telegraph, Jason Burt:

Paul Pogbas problem var ikke at han tok straffen som burde gitt United seieren. Det var at han insisterte på å ta den. (…) Det åpnet nemlig opp igjen debatten om mangel på lederskap og Pogbas rolle i dette. (…) Diskusjonen (om hvem som skulle ta straffen) var unødvendig, og Rashford ble overkjørt av Pogba som nå har misbrukt fire av sine 11 siste straffespark. Det er ikke en statistikk som burde gi deg rett til å kreve – eller insistere – på å ta en straffe. (…)

Situasjonen fører også til spørsmål om Rashford eventuelt mangler selvtillit – eller et ønske – om å ta staffer. Kanskje hjelper det ikke at kapteinsbindet er hos keeperen, som står på motsatt side av banen.

Les hele saken hos The Telegraph her.

GOD SESONGSTART: Men ikke het nok til at han fikk ta straffe mot Wolves.

The Independent, Mark Critchley:

Hvis dette skulle vise oss hva vi kan forvente av United dennes sesongen så ble det blandet drops. (…)

1. omgang var lovende. Martials glimrende avslutning ga ledelse, men Uniteds kontroll av kampen var like imponerende. Så forsvant det etter hvilen. (…)

Så er Wolverhampton et vanskelig sted å dra til, de har en glimrende statistikk mot de beste lagene og fire poeng av seks mulige er langt i fra katastrofe, men United reiste hjem vel vitende om at de hadde misbrukt en god mulighet. (…)

Men hvorfor fikk Pogba ta den straffen like etter at Rashford hadde scoret på overbevisende vis mot Chelsea? Det var det største spørsmålet til Solskjær etter kampen, men til tross for at spillet ga grunn til noe optimisme så er det ikke det eneste spørsmålstegnet som henger over dette United-laget.