Pogba spilleklar mot Chelsea

Det bekrefter Ole Gunnar Solskjær.

–Det betyr at Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah er de eneste spillerne som er ute med skader og mister søndagens serieåpning mot Chelsea.

– Paul trente dagen etter kampen mot Milan, men jeg ønsket ikke å risikere noe. Han spilte i en treningskamp mot Blackburn bak lukkede dører, så han er tilgjengelig, sier Solskjær til klubbens TV-kanal om Paul Pogba, som slet med ryggen også i Oslo.

– Skaden til Eric er dårlige nyheter, men resten er tilgjengelige. Det var målet vårt å ha så mange spillere som mulig klare til seriestarten.

I tillegg må Alexis Sánchez regnes som usikker mot Chelsea. Chileneren returnerte skadet fra Copa America, men spilte nylig en treningskamp bak lukkede dører.

– Alexis har trent godt, men han er 4-5 uker bak de andre. Jeg tror han ser på dette som en mulighet for å markere seg. Jeg forventer at han blir værende, og jeg tror han kan score noen mål, sa Solskjær på sin pressekonferanse fredag.

STARTER: Harry Maguire starter kampen mot Chelsea. Det bekrefter Ole Gunnar Solskjær.

Lørdag kommer united.no med sin vurdering av hvilke elleve Solskjær vil starte med i serieåpningen. Med på laget er garantert Harry Maguire.

I MUTV-intervjuet røper Solskjær at den nye midtstopperen kommer til å starte kampen mot Chelsea.

– Harry har imponert meg veldig. Han har en tilstedeværelse, og han er større og høyere enn jeg trodde. Det har vært et stort pluss å få ham inn, og han kommer til å ha en positiv påvirkning på resten av laget.

– Han har spilt mange kamper for Leicester i oppkjøringen og sett bra ut på trening her.

LES OGSÅ: – Riktig for Lukaku å forlate klubben nå