– Pogba er supermotivert

Han har vunnet VM, etter å ha scoret 3-1-målet i VM-finalen sommeren 2018.

Han har vunnet Serie A i hver av de fire sesongene han var i Juventus, og havnet på årets lag i hver av de siste tre sesongene der.

I United har likevel Pogba ikke vært en enorm suksess etter at han kom til klubben, selv om han har scoret i en Europa League-finale, og selv om han fortsatt er kanskje klubbens aller største profil.

Det handler kanskje delvis om følelsen av at han kanskje ikke ønsker å være her – og ikke minst følelsen av at han har så mye mer inne enn det han klarer å vise.

Landsmannen Louis Saha, som kjenner Pogba, har uansett ros på lager til midtbanespilleren.

– Han er en av de beste spillerne i verden, siteres Saha på.

ROSER LANDSMANNEN: Louis Saha.

Saha anerkjenner at det ikke har vært en enkel sesong for Pogba, men røper at Pogba skal være svært motivert for det som skjer fremover.

– Han har hatt en tøff sesong hvor han har blitt plaget med skader. Han kom tilbake veldig motivert, fortalte noen av spillerne meg. Når jeg snakker med han på telefonen, så er han supermotivert.

Det er også et annerledes United Pogba nå kommer tilbake til.

Bruno Fernandes har kommet til klubben, og har satt sitt preg på Uniteds midtbane (og angrepsspill generelt), og mange er spente på hvordan samspillet mellom Fernandes og Pogba kommer til å utarte seg – kanskje det gir Pogba rom til å utfolde seg?

– Jeg ønsker ikke å se en ny Pogba, men jeg ønsker virkelig å se Pogba med støtte. Jeg synes ikke han har fått nok hjelp [tidligere]. Nå har han Bruno Fernandes ved sin side, som også er en leder, som også er en skaper.

Det er bare å krysse fingrene for at dette for alvor får frem verdensklasseegenskapene til Pogba på regelmessig basis.