– Pogba blir ikke solgt

Det engelske overgangsvinduet er stengt, men klubber på kontinentet kan fortsatt kjøpe spillere fra Engelske klubber. James Ducker i the Telegraph gir en oppdatering på hva som skjer med Paul Pogba.

En av sommerens store overgangssagaer var Paul Pogbas ønske om å forlate Manchester United til fordel for Real Madrid. Det ble ikke noe av overgangen, og det meldes om at Pogba blir værende i Manchester.

Iallfall i ett år til.

James Ducker i the Telegraph er en av journalistene som følger Manchester United tettest, og han har god kontroll på det som rører seg i klubben. 

– Manchester United vil ikke lytte til noen bud på Paul Pogba før det europeiske overgangsmarkedet stenger tidlig i september, skriver Ducker i the Telegraph tirsdag ettermiddag.

Manchester United skal ha satt en prislapp på rundt 150 millioner pund for den franske midtbanejuvelen.

– Ingen av budene som kom i sommer var i nærheten av prislappen klubben satte på ham, og det er vanskelig å se for seg at det vil skje i løpet av de neste ukene. Selv om det skulle skje er ikke United forberedt på å la ham gå. 

ØNSKET SEG VEKK: Uttalelser fra både Pogba og hans agent, Mino Raiola, gjorde det svært tydelig at franskmannen har et ønske om å spille i den spanske hovedstaden.

– Real Madrid kom med et bud på 28 millioner pund pluss James Rodriguez, men det ble avslått av United.

Minner om Ronaldo

Telegraph-journalisten trekker frem en lignende situasjon fra 2008 – Cristiano Ronaldo.

– Ronaldo ble nektet en overgang til Real Madrid i 2008, og ble oppmuntret til å ta én sesong til i klubben. Om han fortsatt ønsket å dra etter det ville han få lov. 

Vi husker alle hvordan det endte med den portugisiske superstjernen, og Ducker spekulerer i om det samme kan skje med Pogba.

BLE EN SESONG TIL: Cristiano Ronaldo lot seg overtale av Sir Alex Ferguson og ventet et år med overgangen til Real Madrid. Nå ser det ut som Solskjær kjører samme taktikk. 

– Til neste sommer vil Pogba ha to år igjen på kontrakten sin, så en potensiell kjøper vil fortsatt trenge å betale en enorm sum, samt møte lønnskravene hans. Om United vil åpne opp for nye kontraktsforhandlinger med spilleren denne sesongen er fortsatt uvisst, skriver Ducker og legger til: 

– Med tanke på at Pogba har jobbet for en overgang de to siste sommervinduene – Barcelona forrige sommer, og Real Madrid denne sommeren – vil det være en enorm u-sving om han skulle binde seg til en langtidskontrakt på Old Trafford.

Fokuset er på plass

Ole Gunnar Solskjær, samt flere journalister som har fulgt Manchester United under sommerens oppkjøring (blant andre Andy Mitten), har fortalt at Pogba har vært utelukkende profesjonell midt i alt mylderet.

Telegraph-journalisten melder at det samme vil være tilfellet i Solskjærs første hele sesong som manager for United.

SMILTE OG STRÅLTE: Stjernespilleren vartet opp med en god prestasjon mot Chelsea, og viste ingen tegn på misnøye før, under eller etter kampen. Her med Mike Phelan. 

– Solskjær er sikker på at Pogba vil ha fullt fokus på jobben som skal gjøres denne sesongen.

Etter kampen mot Chelsea, hvor Pogba noterte seg for to målgivende pasninger, var han den siste av spillerne som forlot gressmatta. Han applauderte supporterne og ga vekk trøyen sin til en i publikum.