U18: Poengdeling mot Liverpool

U18-guttene spilte 1-1 mot rival Liverpool lørdag formiddag.

Bare timer før førstelaget var i aksjon mot West Bromwich lørdag formiddag, tok U18-guttene imot Liverpools unggutter på Aon Training Complex ved Carrington.

Paul McGuinnes’ gutter var i storform etter at de knuste Middlesboroughs U18-lag 5-1 for to uker siden, og med seier i dag kunne United knappet innpå Liverpool på tabellen, som før kampen sto med en luke på seks poeng.

Nøkkelspilleren Ashley Fletcher kom strekt tilbake fra skade, i tillegg til at McGuinness gav U16-spillerne Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson og Marcus Rashford sjansen fra start.

Etter 90 sjansefattige minutter endte det 1-1 i Manchester, og dermed beholder både Liverpool og United – som ligger på henholdsvis 3. og 4. plass – tabellposisjonen sin.

To tidlige mål

Etter få minutter spilt, fikk Fletcher muligheten til å sende United i føringen da han fikk et innlegg servert fra Demetri Michell, men Fletchers avslutning endte langt over mål.

United kjørte samme oppskrift like etterpå ved Michell og Fletcher, bare at denne gangen tok spissen vare på pasningen fra Michell – og unggutten plasserte ballen strålende bak Ryan Crump, og sørget for 1-0 etter åtte minutter.

Dét skulle ikke vare lenge. Bare fem minutter etterpå, mottok Liverpools Sergi Canos ballen på kanten, før han sendte ballen videre til Daniel Trickett-Smith som gjorde alt rett og reduserte for gjestene.

Annulert mål

Vertene kunne ha gått i ledelsen ved Fletcher igjen, men spissen ble avblåst for offside.

Nok en gang var det Michell og Fletcher som viste seg frem på Aon Training Complex da førstnevnte stormet fremover på kanten før han fyrte av et innlegg som gikk helt forbi Liverpools sisteskanse – men Fletcher maktet ikke å score fra spiss vinkel.

Like etterpå var det Canos sin tur til å prøve seg. Liverpools unggutt dro seg innover i banen fra sin kantposisjon, men avslutningen endte langt over Pereiras mål.