Poengdeling for U18

Chelsea fikk med seg ett poeng fra Carrington lørdag.

Det er ikke bare Manchester Uniteds seniorlag som har vært i aksjon lørdag.

Klokken 13.30 lokal tid ble kampen mellom Manchester United U18 og Chelsea U18 sparket i gang på Carrington, i det som blir beskrevet som et underholdende oppgjør.

Chelsea tok ledelsen ved Jordan Houghton, men Manchester United slo tilbake og utliknet til 1-1 etter scoring av Joe Riley.

Før Rileys scoring var Chelsea nære å øke til 2-0, og hadde blant annet et skudd i treverket samt et forsøk som ble reddet på streken.

Det var imidlertid United som var nærmest seieren i andre omgang, da Josh Harrop avsluttet like over tverrliggeren.

Følgende elleve startet for United: J.Pereira; Evans, McConnell, Ioannou, Barber; Riley, Goss, Willock, Harrop, Thompson; Fletcher

Innbyttere: Henderson, Borthwick-Jackson, Croskery, Rashford, Tuanzebe.

Boerthwick Jackson og Croskery fikk noen minutter på tampen av den andre omgangen, mens de tre resterende ble sittende hele kampen på benken.