– Planetens beste lag!

Wayne Rooney med klar advarsel til Manchester City.

Søndag ettermiddag er det klart for Manchester-derby på Old Trafford, en kamp som vil få stor betydning for Uniteds muligheter til å sikre seg årets Premier League-mesterskap.

Samtidig gir oppgjøret den regjerende mester en lenge etterlengtet anledning til å revansjere fiaskoen fra fjorårets derby. Den gang ignorerte nederlagsdømte City-spillere arrogant alle forhåndstips og forlot Old Trafford med en overraskende 2-1-seier.

Det skal ikke skje på søndag, i hvert fall ikke om vi forstår Wayne Rooney rett. Med bare fire ligaoppgjør igjen av sesongen vet han at United trenger ytterligere syv poeng for å være 100 prosent sikre på å sørge for klubbens 18. ligatrofé, Med slike utsikter kan ingen lyseblå motstander stikke kjepper i hjulene for verdensmesterne, mener han, og utdyper:

– Vi vet at vi for tiden er verdens beste klubblag; det skal City få merke, sier kraftpluggen fra Liverpool til MEN.

– Manchester-derbyet blir en utrolig viktig kamp for oss, og drahjelpen vi fikk ved å vinne semifinalen mot Arsenal, vil være til god hjelp.

– Vi har noen dager til forberedelser, dager vi forhåpentligvis klarer å utnytte til å få alt på plass, slik at vi vinner på søndag.

– Vi ønsker å ferdigstille Premier League-jobben så snart som mulig. Klarer vi å vinne de to neste kampene (City og Wigan) tror jeg det skal gå bra, sier Rooney, og legger til at laget i så fall vil få god tid på seg til forberedelser foran Champions League-finalen mot Barcelona.

– Men selvfølgelig, om det så skulle dra ut helt til siste ligarunde, så er det helt greit det også.