Perisic med til Kina

Den United-linkede kroaten er del av tirsdagens Inter-tropp som tirsdag ettermiddag drar til Midtens rike.

Meldingen om kroatens innlemmelse kommer kanskje som en stor skuffelse for United-fans som hadde håpet på en snarlig bekreftelse på en overgang.

Ifølge MENs vanligvis velinformerte Stuart Mathieson, er det imidlertid ingen grunn til å frykte at Perisics Kina-tur betyr over og ut for Uniteds jakt på 28-åringen.

De senere dagers hete rykter om at Manchester United er nære ved å bli enig med Inter Milan om en overgang for kroaten, kan fortsatt holde vann, om vi skal feste lit til den erfarne journalisten.

Mourinho: – Jeg aner ingenting. 

Etter pressekonferansen i kjølvannet av kampen mot Real Salt Lake natt til tirsdag, bedyret José Mourinho at han ikke vet noe om hva som skjer — eller ikke skjer.

– Jeg har ingen anelse. Ingen anelse, min venn. Ingen anelse, gjentok han overfor spørsmålsstilleren. Han lot det bli med det, før han forsvant ut i Utah-mørket.

IVAN PERISIC – vinker han snart farvel til Inter?

£48 millioner ut = Perisic inn?

Og slik går da fortsatt dagene, i hvert fall inntil videre. Lite og intet har sevet ut fra samtalene som visstnok fortsatt pågår mellom United og representanter for Milano-klubben, til tross for et påstått United-gjennombrudd i forrige uke.
Blant journalistkorpset som følger United i USA, går oppfatningen — i hvert fall gjorde den det før nyheten om Kina-turen ble sluppet — klart i favør av at en overgang er på trappene. Summen som går igjen er £48 millioner, og det antydes at Perisic vil slutte seg til José Mourinhos tropp senere denne uken. Han kan fortsatt rekke det, Kina eller ikke.

Inntil det eventuelt skjer, kan vi ikke gjøre annet enn å smøre oss inn med en viss grad av tålmodighet.