– Elsker alt Lukaku gjorde

– Lukakus mål er kjekt for ham, men ikke så viktig for meg. For meg var det spillet hans som gledet mest, sier José Mourinho.

Like før Romelu Lukaku scoret sitt første mål i United-drakten, tok José Mouriho ham til seg på sidelinjen.

– Jeg sa til ham at jeg elsket alt han gjorde. Han holdt på ballen og spilte på få touch. Målet var veldig kjekt for ham, men ikke så viktig for meg for det var spillet hans som var det viktigste i mine øyne. Han viser at han er en topp spiss, sa Mourinho på pressekonferansen etter kampen.

Saken fortsetter under videoen.

Nektet å bytte Valencia

Mourinho sier flere av spillerne klaget på tynn luft etter kampen mot Real Salt Lakei Utah og at det ble vanskelige forhold for dem som var ute på banen.

– Det var vanskelige forhold, men det er en ny erfaring vi bare må ta med oss, sier Mourinho.

Kampens snodigste situasjon oppstod drøye 20 minutter før slutt da Antonia Valencia gikk hard til i en takling mot vertenes Sebastian Saucedo. 

– Dommeren ba meg bytte Valencia ut, noe jeg ikke ønsket og da ble han utvist i stedet, sukker Mourinho etter den noe bisarre episoden.

Mata-skade neppe alvorlig

Da hadde Saucedo allerede taklet Mata så hardt at spanolen måtte gi seg etter bare ti minutter i 2. omgang.

– Mata har en hoven ankel. Han er ute et par dager, kanskje én uke. Matteo Darmians skade er neppe alvorlig. Jeg tror han (Saucedo red. anm) var en smule overtent. Det er spesielt å spille mot United og han ville gi alt, forklarer Mourinho.