Pearson scoret to!

Ben Pearson scoret to av målene i Englands 7-0-seier over Andorra på U19-nivå.

Midtbanespilleren Ben Pearson er ikke bare talentfull og hardtarbeidende – han er også lokal. Det er altså all grunn til å håpe at den Oldham-fødte unggutten etter hvert får sitt store gjennombrudd i United-drakta.

Men nåløyet er trangt, og selv om en ser god ut for yngre klasser er ofte steget opp for langt. En må ha noe spesielt for å nå opp.

En god start er det uansett å imponere for landslaget. Englands U19-landslag tok lørdag imot Andorra, i en kamp der England selvsagt var soleklare favoritter. England ledet 2-0, etter mål fra Derby-spiss Mason Bennett og Chelsea-midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek, da Ben Pearson-show startet. Pearson scoret to mål rett før pause, og England gikk i garderoben med 4-0.

Loftus-Cheek ville ikke være dårligere, og økte til 5-0 kort tid etter pause. Norwich-spiss Carlton Morris la på til 6-0, før Mason Bennett ble den tredje tomålsscoreren med sitt 7-0-mål. Det ble også sluttresultatet.

Pearson spilte hele kampen for England, mens James Wilson aldri kom på banen. Tirsdag venter U19-landslaget til Sveits, noe som nok blir tøffere motstand. Kanskje Wilson ble spart til nettopp den kampen. U19-landslaget spilte torsdag uavgjort mot Slovenia.