Uavgjort for England U19

Ben Pearson og James Wilson spilte begge kampen mot Slovenia.

Det engelske U19-landslaget inneholder to Manchester United-spillere, og begge var med fra start i torsdagens EM-kvalifiseringskamp i Slovenia.

Ben Pearson startet på den engelske midtbanen, mens James Wilson tok plass helt på topp. Etter at Slovenia tok ledelsen etter 35 minutter følte nok Wilson seg snytt for et potensielt mål da han ble stoppet av en slovensk forsvarer med fri vei mot mål. Forseelsen skjedde imidlertid utenfor 16-meteren, og dermed ingen straffe.

Pearson spilte hele kampen, mens Wilson ble tatt av etter et kvarter før slutt.

Begge spilte også den eneste tidligere landskampen i høst, da Wilson scoret ett av målene under en 6-1-seier mot Estland.

Kampen mot Slovenia var den første kampen i U19-landslagets EM-kvalifisering og endte til slutt 1-1. Chelseas Lewis Baker sørget for ett poeng til engelskmennene da han utliknet slovenernes ledelse bare fem minutter før full tid.

De neste dagene møter England også Andorra lørdag og Sveits tirsdag. De to beste fra gruppa avanserer til elite-kvalifiseringen neste mai, som så vil avgjøre hvem som får bli med i U19-EM i Ungarn sommeren 2014.

Slovenia – England 1-1 (1-0)

1-0 Barisic (13)

1-1 Baker (85)