BEKREFTET: Tilbake til Palace

Zaha til gamleklubben i hele 2014/15, og åpner for retur til United etter låneoppholdet.

Manchester United og Crystal Palace har kommet til enighet om en låneavtale ut sesongen for kantspilleren som aldri fant seg til rette på Old Trafford.

Det har begge klubbene nå bekreftet.

London-klubben, som nylig presenterte Neil Warnock som sin nye manager, har også sikret seg opsjon på å kjøpe Zaha for åtte millioner pund dersom klubben beholder plassen i Premier League, ifølge Daily Mirror. Verken Palace eller United har i sine annonseringer nevnt noe om noen avtalt overgangssum.

– Det er en flott klubb, men siden jeg reiste opp der har det ikke helt gått min vei. Jeg har egentlig ikke hatt sjansen til å vise frem talentet mitt, eller å spille mye, så det er derfor jeg tenkte at det var best for meg å få meg et lån, få litt erfaring, og kanskje reise tilbake som en bedre spiller, sa Zaha i den offisielle annonseringen.

– Det var en enorm erfaring, og selvsagt har spillerne jeg har trent med og snakket med hjulpet meg mye, slik som Giggsy, Robin [van Persie] og Rooney. Å snakke med folk som det vil alltid være til hjelp for meg i karrieren. Robin gir meg tips om hvordan en skal skyte, og hvem andre er bedre enn Robin når det handler om avslutninger? Bare å se dem og å være med dem i trening tror jeg har utviklet meg enda mer.