Marouane Fellaini under fjorårets EM med Belgia. Her med blondfarget hår.

Fellaini & co røyk ut

Tapte mot James Chester og Wales i kvartfinalen.

Fellaini fikk rundt ti minutter i åttendedelsfinalen mot Ungarn, etter at det hele allerede var avgjort, og han var ikke på banen i det hele tatt i gruppespillskampene mot Irland og Sverige.

Derfor var det ikke helt uventet at han igjen ble vraket fra start, siden Belgia har sett bedre ut etter åpningskampen (da Fellaini startet, og gjorde en respektabel jobb).

Vår mann kom inn i pausen for Carrasco på stillingen 1-1 (Nainggolan sendte Belgia i ledelsen før Williams stanget inn 1-1).

Etter ti minutt av andreomgangen var Fellaini en av tre belgiske spillere som ble vendt vakkert bort av klubbløse Hal Robson-Kanu, før waliseren dunket ballen i mål. Kort tid etterpå fikk Fellaini gult kort, og han ville dermed måtte stått over en eventuell semifinale.

Fellaini var nær å bli utvist, men var også nær utligning med en heading som gikk like utenfor. Han fremstod som livsfarlig på flere enn én måte, altså. Heller enn Fellaini ble det Sam Vokes som scoret, og det endte 3-1 til Wales.

Skuffelse for Fellaini, jubel for ex-red James Chester som nå skal spille semifinale.