– Overrasket hvis Ronaldo spiller

SKOPJE: Spansk journalist sier til United.no at han ikke forventer at Cristiano Ronaldo blir å se på banen i Skopje.

31-åringen fra Madeira returnerte til trening så sent som på lørdag etter en utvidet ferie som følge av spill i Confederations Cup med Portugal.

I SKOPJE: Eivind Brennhovd Holth.

Likevel var den tidligere United-stjernen med på flyet fra Madrid til Skopje, sammen med resten av elleveren som startet Champions League-finalen mot Juventus i juni.

Jaime Rodriguez, journalist i El Mundo, sier imidlertid at det ikke er ventet at Cristiano Ronaldo vil figurere mot gamleklubben på Philip II Arena.

– For oss i den spanske pressen vil det være en stor, stor overraskelse hvis Zinedine Zidane bruker Cristiano på tirsdag. Vi tror han bare er med for å være en del av opplevelsen. Jeg tror han ville sitte på benken eller kanskje til og med på tribunen, sier Rodriquez til United.no i Skopje.

Bortsett fra Ronaldo, er det ventet at Zidane stiller med de samme spillerne som slo Juventus 4-1 i Cardiff.

– Jeg tror laget vil være veldig likt. Den eneste endringen tror jeg blir at Gareth Bale erstatter Cristiano Ronaldo.

Spansk journalist tror ikke Ronaldo får spilletid i Skopje

Spansk journalist: – Det vil overraske meg om Cristiano Ronaldo får spille mot United.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Monday, August 7, 2017

 

Mens Manchester United kun har tapt for Barcelona i sommer, har det gått tråere for Real Madrid. Laget spilte som kjent 1-1 i den første oppkjøringskampen mot nettopp United, og har siden tapt for både Manchester City (1-4) og Barcelona (2-3). Mot et sammensatt MLS-lag ble det 1-1.

Rodriquez tror imidlertid vi får se et annet Real Madrid-lag når det virkelig gjelder mot United, samtidig som det skal sies at seriestart i Spania er én uke senere enn i Premier League.

– Det har vært en vanskelig sommer for Real Madrid, for resultatene i USA var ikke veldig gode. Zinedine Zidane sa nylig at følelsen ikke er den beste, men dette var treningskamper, og jeg tror vi vil få se det ekte Real Madrid mot Manchester United, sier Rodriquez.