– Overbevist om at Gareth Bale blir værende

Real Madrid-sjefen heller kaldt vann i årene til United-fansen.

I natt, klokken 02.05 skandinavisk tid, er det duket for Uniteds siste kamp på amerikansk jord denne sommeren.

United avslutter turnéen mot den kanskje sterkeste motstanderen så langt, Real Madrid.

Tatt i betraktning at United fortsatt står uten seier i International Champions Cup – eller i treningskampene før det – så er det en formidabel oppgave som venter José Mourinhos mannskap.

På sin pressekonferanse i forkant av nattens oppgjør, bekreftet også Real Madrids nye trener, Julen Lopetegui, langt på vei at Gareth Bale blir værende i Spanias hovedstad. 

BRASSE: Gareth Bale feirer klassecoringen i Champions League-finalen mot Liverpool.

– Han er veldig, veldig lykkelig i Real Madrid. Nå har han en fantastisk mulighet til å vise hva han kan, sa Lopetegui og la til:

– Jeg har snakket med han, slik jeg har snakket med alle. Han er en del av laget, han er lykkelig, og han er en vital del av fremtiden vår.

Etter finaleseieren i Champions League mot Liverpool i mai, bekreftet Bale at han måtte revurdere fremtiden sin som følge av lite spilletid over de siste sesongene. 

Det later til at mye har forandret seg siden da, kanskje spesielt ettersom både Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo har forlatt klubben i mellomtiden.

– Cristiano Ronaldo var en av de viktigste spillerne i Real Madrids nyere historie, men han ytret et ønske om å forlate klubben, og vi la alt til rette for at det ble en realitet. Vi ønsker han lykke til videre i karrieren sin.

– Når det kommer til våre spillere, Bale og alle andre, så er vi helt overbevist om at vi har spillermaterialet som vi føre oss videre. Bale er en vidunderlig spiller med masse kvaliteter, og vi er overbevist om at han er en av de som kan fylle tomrommet (etter Ronaldo), slo Lopetegui fast.