– Oser av selvtillit

Brakseier i toppkamp for Johnstone, viktig seier for Henderson, mens Wilson bare nesten ble matchvinner.

United slo Liverpool, og det er jo åpenbart det viktigste denne helgen, men vi tok uansett en titt på hvordan våre utlånte gjorde det også.

Ipswich Town 0-0 Sheffield United

James Wilson har vært ute med skade i det siste, og andre har tatt over plassen hans, og det blir ikke enkelt å vinne kampen om spissplassen på Chris Wilders lag.

Med litt over 20 minutt på klokka kom Wilson innpå her, og han var nære på å bli matchvinner, men det ble stang ut denne gangen. Sheffield Star omtaler innhoppet som en påminnelse om hans Premier League-kvalitet, og gir spissen karakteren 7.

Sheffield United er fortsatt med i kampen om en play-off-plass, men må nå sies å være en utfordrer heller enn en favoritt til å oppnå det.

Aston Villa 4-1 Wolverhampton Wanderers

Villa er et av lagene som potensielt kan klare en direkte opprykksplass til Premier League, mens Wolves lenge har sett ut til å kunne spasere til førsteplass, og har blitt omtalt som divisjonens Manchester City.

I det siste har de haltet litt mer, og i lokaloppgjøret på Villa Park fikk de skikkelig bank.

Axel Tuanzebe er fortsatt ute med skade, men målvakt Sam Johnstone gjorde seg fortjent til karakteren 7Birmingham Mail, og et viktig bidrag til Villa-forsvaret ser ut til å være at han «oser av selvtillit».

Shrewsbury Town 2-0 Walsall

Dean Henderson holdt nullen igjen da Shrewsbury tok nok et steg mot et sensasjonelt opprykk.

Det skal fortsatt mye til, men Shrewsbury gir både Wigan og Blackburn kamp om opprykksplassene.

Henderson ser ut til å ha gjort en bra kamp, selv om han ikke trengte å være like heroisk som i enkelte andre kamper denne sesongen.

Andre

  • Unggutten Aaron Wan-Bissaka har imponert stort for Crystal Palace nå som han har vikariert på høyreback. I dag var Timothy Fosu-Mensah tilgjengelig igjen, men ble værende på benken hele kampen. Det endte med tap for Palace (som kanskje burde husket hvor god Fosu-Mensah var mot Manchester City).
  • Andreas Pereira er fortsatt utilgjengelig for Valencia på grunn av skade. Hans lagkamerater vant likevel 2-0 på bortebane mot Sevilla.
  • Regan Poole var nok en gang ikke med i Northamptons tropp da de spilte 1-1 borte mot Bristol Rovers. Han skal ikke være skadet, men har ikke spilt siden tidlig februar.
  • Charlie Scott var ubenyttet innbytter da Hamilton Academical tok en viktig 2-0-seier i Lanarkshire-derbyet mot Motherwell.
  • Matty Willock var ikke i St. Johnstones kamptropp da de vant hele 4-0 på bortebane mot Dundee.
  • Demetri Mitchell er dessverre skadet, og hans lagkamerater i Hearts gikk på en 0-2-smell på bortebane i byderbyet mot Hibernian.