Orkesteret som vendte dirigenten ryggen

Paul Pogba var dirigenten som styrte United etter beste evne, men det hjalp lite når flertallet av lagkameratene ikke hang med på notene.

Manchester United skuffet og klarte bare uavgjort 1-1 hjemme mot nyopprykkede Wolverhampton.

Paul Pogba var dirigenten og styrte det meste av hjemmelagets spill, men da den store majoriteten av lagkameratene aldri fant verken takt eller tone hjalp det lite.

Her er vår vurdering etter 1-1-kampen på Old Trafford.

David de Gea – 7,5
To solide redninger før pause da United tidvis ble trykket bakover. Den siste på Willy Bolys heading er verdensklasse. Sikkerheten selv de relativt få gangene han blir satt på prøve, før pause. Sjanseløs på Wolverhamptons scoring etter pause og er sikker de øvrige gangene han blir satt på prøve. Akkurat så bunnsolid som han pleier å være

Antonio Valencia – 5
Stort sett grei defensiv, men pasningskvaliteten og innleggene holder rett og slett ikke mål. Vil snart føle presset fra Diogo Dalot om han ikke forbedrer prestasjonene.

Chris Smalling – 6
Virket noe stresset og oppjaget i innledningen, men fant etter hvert  både trygghet og ro. Sterk i kroppen og god i duellene. Den beste i forsvarsfireren.

Victor Lindelöf – 5,5
Lot seg lure litt for enkelt et par ganger innledningsvis, men spilte på seg selvtillit. Fikk en travel dag mot kontringssterke Wolves-spillere.

Luke Shaw – 6
Uvanlig slurvete med pasningene og slet tidvis med posisjoneringen. Fikk også et noe unødvendig gult kort i 1. omgang. Slapp markeringen helt i starten av kampen da gjestene fikk en kjempesjanse. Hang ikke med i forkant av Wolverhamptons utligning og ga ofte for mye rom til ballsikre Wolves-spillere på venstrekanten sin. Får pluss for et par gode innlegg etter hvilen og var helhjertet med fremover da United jaktet et vinnermål.

Marouane Fellaini – 6,5
Sitter tidvis så dypt at han minner mer om en tredje midtstopper enn en midtbanespiller, men belgierens fysikk er verdifull på dødballer og innlegg. Fikk en bra mulighet på en heading etter hvilen, men vinkelen ble for spiss og headingen for svak. Flyttet frem på tampen og ville ha en billig straffe på slutten. Talte, forståelig nok, til døve ører hos dommer Kevin Friend.

Fred – 7
Startet positivt med flere lure pasningsvalg og stor entusiasme. Strålende skudd etter en enda bedre forarbeid av Pogba da United tok ledelsen i 1. omgang. Var uhyre nær 2-0 med et utøkt frispark på overtid av 1. omgang. Oppløftende og et noe merkelig bytte av Mourinho med knappe halvtimen igjen.

Paul Pogba – 7
Lekkert, lekent og lurt forarbeid til Freds 1-0-mål som nesten var verdt inngangsbilletten alene. Dominerte midtbanen før pause og hele tiden på jakt etter måter å vri spillet og åpne opp et tettpakket Wolverhampton-forsvar. Kjæler av og til litt vel lenge med ballen og får en klar trekk for at han mistet ballen unødvendig i forkant av gjestenes utligning. Det var likevel Pogba som besørget nesten all kreativitet i det United foretok seg, og om lagkameratene hadde vært i nærheten av Pogbas nivå i dag hadde det endt med United-seier.

Jesse Lingard – 5,5
Jobber og sliter både med og uten ball, men uten å utrette all verden. Bra skuddforsk etter drøye timen som fort kunne fått en bedre skjebne enn en corner. Flyttet inn i 10-er-roller da halvtimen gjenstod, men byttet ut til fordel for Pereira da han ikke skapte all verden.

Alexis Sánchez – 4,5
Trives tradisjonelt sett godt mot Wolves og nyopprykkede lag, men lørdag slet chileneren med å utgjøre en forskjell. Gikk seg fast gang på gang og mislyktes med mange av pasningene. Naturlig bytte.

Romelu Lukaku – 4
Vanskelig kamp for belgieren som lenge ble isolert på topp. Temmelig vanskelig å få øye på før pause og brant en gigantisk mulighet med knappe ti minutter igjen da han ble stående og vente på ballen på seks-syv meters hold. Svak og frustrerende kamp av Lukaku som helt unødvendig gikk i offsidefellen gang på gang.