Opprykk for QPR

Will Keane var ikke med i kamptroppen på Wembley da det ble klart hvilke 19 lag vi møter i ligaen neste år.

Ex-red Ravel Morrison var derimot med i kamptroppen, men kom aldri på, noe en skade og et rødt kort nok kan få skylden for. Danny Simpson startet kampen for QPR, og var dermed det eneste United-akademiproduktet på banen i denne kampen. På benken satt Joe Jordan, en annen ex-red, som nå er førstelagstrener i QPR.

Derbys manager er Steve McClaren, assistent for United da vi vant trippelen, og i tillegg jobber Eric Steele under ham som keepertrener. Det var flere «røde» på Wembley selv om ikke Will Keane var med i troppen, altså.

fergusonmcclaren2 (650 x 358)
LYKKELIGERE TIDER: Steve McClaren ler sammen med Sir Alex Ferguson mens førstnevnte var landslagssjef for England.

Med en halvtime igjen av andreomgang løp Johnny Russell gjennom QPR-forsvaret, og Gary O’Neil la ham i bakken. Det endte med rødt kort fra dommer Lee Mason, og Derby var klare favoritter etter å ha vært det beste laget før det også.

Men rett før slutt sovnet Derby-kaptein Richard Keogh, og hadde en touch som han definitivt ville blitt straffet for i Premier League også. Innbytter Bobby Zamora utnyttet feilen, og sendte Queens Park Rangers opp igjen i Premier League.

United møter altså følgende klubber i neste års Premier League:

Arsenal
Aston Villa
Burnley
Chelsea
Crystal Palace
Everton
Hull City
Leicester City
Liverpool
Manchester City
Newcastle United
Queens Park Rangers
Southampton
Stoke City
Sunderland
Swansea City
Tottenham Hotspur
West Bromwich Albion
West Ham United

Terminlisten for neste sesong kommer 18. juni.