Forson i fokus da United-talentene scoret sju mål lørdag

Uniteds seniorlag spiller først søndag, når gutta møter Leeds borte og kvinnene møter Tottenham borte.

Lørdag ble det imidlertid både seier for U21- og U18-laget.

Totalt scoret gutta sju mål.

U21-guttas kamp ble dessverre ikke TV-overført grunnet Premier League-reglene om at det ikke får skje når det samtidig spilles Premier League, men tre scoringer av Omari Forson (18) og én av Joe Hugill ga 4-1-seier mot Everton.

forson22

Det var U21-lagets sjette strake seier og United passerte dermed Everton på tabellen da Mark Dempseys gutter avanserte til 5. plass på tabellen.

Uniteds U18-lag kunne også juble, etter seier mot Newcastle i den MUTV-sendte kampen.

James Nolan og 2 x Victor Musa ga 3-0-seier mot Newcastle, selv om United hadde åtte U16-spillere og én U15-spillere i kamptroppen. (se de to første målene i liven nederst)

Seieren betyr at hvis United vinner de tre hengekampene de har til gode på serieleder Manchester City så vil de gå á poeng med dem.

Se alle resultater, terminliste og referat for U18 her.

Se alle resultater, terminlista og referat for U21 her.

U21: United 4-1 Everton SLUTT

Premier League 2, Leigh Sports Village

MÅL: 1-0 Hugill (29), 2-0 Omari Forson (33), 2-1 Higgins (38), 3-1 Omari Forson (Hugill, 78), 4-1 Forson (90+4)

UNITED: Radek Vitek – Marc Jurado, Sony Aljofree, Bjorn Hardley, Sam Murray – Dan Gore, Toby Collyer (Tom Huddlestone 74) – Omari Forson, Isak Hansen-Aarøen (Charlie Wellens 79), Mateo Mejia (Noam Emeran 57) – Joe Hugill

Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee

Kampen sendes ikke på tv. Her vil det kun bli måloppdateringer.

90+4: 4-1 Forson

78: 3-1 Forson.

38: 2-1 Higgins. Everton tråkler seg inn i feltet, ballen spilles tversover på bakre stolpe der en Everton-spiller er først på ballen og scorer.

33: 2-0 Omari Forson. Flott skudd fra venstresiden, knallhardt langs bakken i motsatt hjørne.

29: 1-0 Joe Hugill.

1: Kampen er i gang.

U18: United 3-0 Newcastle SLUTT

Premier League U18, Carrington

MÅL: 1-0 James Nolan (47), 2- 0 Musa (Williams, 49), 3-0 Musa (90+3)

UNITED: Elyh Harrison – Jaydan Kamason (Sekou Kaba 90+1), Reece Munro, Louis Jackson, Jack Kingdon – James Nolan, Jayce Fitzgerald – James Scanlon, Adam Berry, Ethan Williams – Victor Musa

Benk: Eric Hanbury, Daniel Armer, Zach Giggs, Nehemiah Oriola

Vi oppdaterer med store sjanser og det aller viktigste som skjer.

90+3: 3-0 Victor Musa. United presser Newcastle-keeperen til å gjøre en feil, og Musa avslutter strålende da han får litt tid foran mål.

83: STOR SJANSE: Berry med en strålende gjennombruddspasning til Kamason, kommer alene med keeper, forsøker å skyte under keeperen, men sistnevnte klarer til slutt å fange ballen.

79: Skummelt for United da keeper er på 20 meter, det gjøres en feil og keeper må sprinte tilbake mot eget mål for å stoppe et skudd fra skrått hold.

70: James Nolan med et godt løp på bakre stolpe, men vinkelen ble for skrå og han satte avslutningen i nettveggen.

68: Det har vært en lengre og roligere periode nå, men United har god kontroll over dette etter de to tidlige målene i 2. omgang.

49: 2-0 Victor Musa. Flott stikker fra Williams, Musa ordner seg rom og denne gangen sitter avslutningen.

47: 1-0 James Nolan. Der sitter den. Nolan angriper selv feltet, gir ballen videre, to United-spillere forsøker å skyte, begge forsøkene blokkeres, men så havner ballen hos Nolan som klarer å dytte den i hjørnet.

45: PAUSE. Initiativet i omgangen har skiftet litt underveis, men totalt sett er det United som har vært best.

41: SJANSE UNITED: Skudd fra høyre i feltet, godt plassert, men keeper fikk akkurat ut en hånd og hindret scoring.

38: SJANSE UNITED: Williams med en flott stikker til Musa, som fra ok posisjon litt skrått skyter tversover og like utenfor bortre stolpe.

37: Newcastle med en ny sjanse, denne gangen angrep de fra venstre og inn i feltet, bare for å misyktes med avslutningen – når spilleren også hadde to mann med seg sentralt.

28: Newcastle med sin første sjanse. En flott ball i bakrom, og skudd fra skrått hold i nettveggen.

18: Adam Barry snapper en dårlig Newcastle-pasning på 20 meter, nøler ikke, men skyter knallhardt bare for å se at keeper akkurat får opp hendene og slått til corner.

9: Nolan vender opp og skyter fra 20 meter, ballen ser først ut til å gå høyt over, men dupper mot slutten slik at keeper blir litt desperat i blikket – før den går like over.

1: Kampen er i gang. United stiller med åtte U16- og én U15-spiller (Armer) i troppen.