– Ønsker å sette mitt preg på klubben, og å score så mange mål som mulig

Mason Greenwood har store ambisjoner, både for seg selv og klubben.

Mason Greenwood har gått gradene i Manchester United, og er nå på førstelaget fast, etter at han i fjorårssesongen debuterte i en såpass spesiell kamp som bortekampen mot PSG i Paris.

Greenwood er fornøyd med hvordan det har gått hittil i sin første fulle sesong, men unggutten hviler på ingen måte på laurbæra – han har nemlig planer om å bli mye bedre.

– Jeg er ikke i nærheten av hvor jeg ønsker å være ennå. Jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt. Men om noen sa til meg ved sesongstart at jeg ville score ti mål for Manchester United i min første sesong, så ville jeg tatt imot det umiddelbart. Jeg har gjort det nå, og jeg ønsker flere, sier han til MUTV.

JUBLER MED SENIORSPILLERNE: Mason Greenwood.

Greenwood ble spurt om hvilken del av spillet han trenger å jobbe mest med, og da kom svaret kjapt fra tenåringen.

– Å score på headinger. Jeg scoret bare på tre eller fire for ungdomslaget. Jeg har ikke scoret på det på førstelaget, og det ville vært fint å få et mål på heading denne sesongen.

– Om jeg jobber med headingene mine, så kan det sannsynligvis gi meg to eller tre ekstra mål per sesong, så jeg kan få flere mål om jeg jobber med det.

Greenwood tror han kan lære mye av Solskjær, og beskriver ham som viktig, før han forklarer:

– Han har gjort dette selv, og vet hva han snakker om. Alle hører på ham. Han hjelper meg mye. Selvsagt Kieran [McKenna] også. Jeg hadde ham [som trener] i min første sesong på juniorlaget, og nå er han med førstelaget.

HJELPER GREENWOOD MYE: Ole Gunnar Solskjær.

Uansett er det ingen tvil om at Greenwood stortrives med situasjonen som førstelagsspiller i Manchester United, og unggutten har store planer.

– Det er helt vanvittig, egentlig, å være i Manchester United-førstelagets garderobe og å gå ut på banen på Old Trafford. Jeg kan egentlig ikke forklare det. Det er bare utrolig.

– Jeg ønsker å sette mitt preg på klubben, og å score så mange mål som mulig. Jeg ønsker å vinne troféer i United, det gjør alle unggutter som kommer opp gjennom akademiet, så det ville vært fantastisk å få et trofé snart.

DRØMMER OM TROFÉER: Mason Greenwood og Brandon Williams.