«Ollie»-seier i debuten

Ole Gunnar Solskjær ledet United-reservene til 3-1-seier i lørdagens treningskamp mot Conference North-klubben Burscough.

United var det klart beste laget og vant en fortjent seier, men vertene bød på god motstand og fikk sin velfortjente redusering like før slutt.

Tom Cleverley åpnet scoringene for det unge United-mannskapet da han etter syv minutters spill kaet til fra 15 meter. Deretter var det duket for Febian Brandy, som kopierte sin lagkamerat med et skudd forbi keeper på tampen av omgangen.

Et kvarter etter pause var det brasilianeren Rodrigo Possebons tur til å tegne seg på scoringslisten, og for en scoring! Han tilrev seg ballen 25 meter fra mål, og sendte deretter avgårde en ustoppelig suser som duppet inn helt borte i hjørnet.

I forhold til spill og sjanser var 3-0-ledelsen så avgjort i største laget, men etter Possebons scoring tok United over alt. Likevel var det altså hjemmelaget som fikk siste ord, da ballen ble plassert under keeper Conor Devlin.

Debut for King

Det er verdt å merke seg at norske Joshua King debuterte for United da han kom inn i 2. omgang, og at Magnus Wolff Eikrem spilte de første 59 minuttene.

Neste lørdag venter Altrincham ved Metroas sørlige endestasjon.

United: Conor Devlin; David Gray, James Chester, Craigh Cathcart, Richard Eckersley (Reece Brown, 29.); Magnus Eikrem, Rodrigo Possebon, Tom Cleverley, Daniel Drinkwater; Febian Brandy, Federico Macheda.