Offensiv Wigan-manager

Roberto Martinez er optimist før møtet med Manchester United.

Greater Manchester-laget har elleve tap, fire mål for og 35 i mot på de elleve foregående møtene med Manchester United siden opprykket i 2005.

Det er tall Roberto Martinez akter å gjøre noe med når Wigan gjester Old Tafford i ettermiddag.

– Vi må glemme ting som har skjedd mot United tidligere, og bare se på dette som en utfordring. Ingen, bortsett fra meg og de aller største Wigan-optimistene, forventer noe fra oss i dag, og det er en fin utfordring å ha, sier spanjolen til The Guardian.

Før møtet med Fergies menn, ser manageren likhetstrekk fra møtet med Tottenham på White Hart Lane i fjor. Wigan ble sendt hjem som slakt med 9-0 i bagasjen, men vant det tilsvarende oppgjøret denne sesongen.

– Vi må finne tilbake til samme slags tilnærming og mentalitet på Old Trafford, og vi må vinne en mental krig med oss selv før avspark. Vi har vært sterke borte denne sesongen, forsvart oss godt – men også turt å være oss selv med ballen. Hvis vi klarer å gjøre alt dette bra, kan vi gi Manchester United kamp.

– Jeg vil at vi skal prestere noe vi kan være stolte av, at vi kan utfordre United, og at vi klarer å være oss selv på Old Trafford, sier Martinez.