Nye tidspunkt for novemberkampene

Alle Uniteds fire Premier League-kamper i november har fått nye kamptidspunkt. En av kampene er flyttet til desember.

Egentlig var tv-kampene ventet å bli bekreftet mandag denne uka, men det skjedde ikke, men torsdag ettermiddag kom endelig annonseringen.

Da viste det seg, ikke helt uventet, at alle United-kampene har fått nye tidspunkter, og noen av dem også nye datoer.

Endringene:

  • Det hele starter med bortekampen mot Bournemouth. Den skal fortsatt spilles lørdag 2. november, men det nye kamptidspunktet på den er 13.30 (obs! Alle kamptidspunkter oppgitt i denne saken er i skandinavisk tid).
  • Neste ligarunde spiller vi hjemme mot Brighton. Den kampen visste vi at kom til å bli flyttet fra lørdag 9. november, siden vi på torsdagen spiller mot Partizan i Europa League, og nå har kampen fått kamptidspunkt søndag 10. november klokka 15.00.
  • Etter landslagsperioden skal United besøke Sheffield United på Bramall Lane, og den kampen spilles nå søndag 24. november klokka 17.30.
  • Den siste kampen i november er som ventet ikke lenger en novemberkamp, men har blitt flyttet til desember. Lørdag 30. november var selvsagt en helt utenkelig kampdato for hjemmekampen mot Aston Villa, siden vi på torsdagen spiller i Kasakhstan, og den kampen skal nå spilles søndag 1. desember klokka 17.30.

Sistnevnte endring gjør også at hjemmekampen mot Spurs, som foreløpig står med tirsdag 3. desember som kampdato, etter alt å dømme kommer til å bli spilt onsdag 4. desember.

Se hele terminlista her.