Kagawa i kampen mot Italia i Confederations Cup. Japan tapte 4-3, men Kagawa ble kåret til banens beste.

Kjempescoring av Kagawa!

VIDEO Men det holdt likevel ikke for Japan, som måtte se seg slått 4-3 av Italia.

Dermed er Kagawa og Japan ute av Confederations Cup, og deler skjebne med Javier Hernandez og Mexico. El Tri var sjanseløse mot Brasil i timene forut, og heldige som slapp unna med 0-2.
Heldige kan man derimot ikke si at Japan var. Faktisk hadde de Italia i kne før det hele raknet helt på tampen.

Italia – Japan 4-3

For en forestilling! Japan tok ledelsen på straffespark etter 21 minutter, og økte deretter til 2-0 takket være et vidundermål av Shinji Kagawa. Italienerne kom imidlertid tilbake med scoring like før pause, og satte deretter inn to kjappe i begynnelsen av 2. omgang. Dermed så resten ut til å bli en formalitet for forhåndsfavorittene. Men det ble det så langt ifra.
Japanerne utliknet midtveis i omgangen, og det måtte en sen scoring til før kampen til slutt ble avgjort i italiensk favør.
Man of the Match? Shinji Kagawa!

Fra onsdag kveld:

Brasil – Mexico 2-0

Javier Hernandez hadde en vanskelig dag på jobben da Mexico møtte et meget sterkt Brasil. De gule og blå vant kampen 2-0 fullt fortjent, og Hernandez fikk aldri noen virkelig store sjanser til å pynte på resultatet.

Etter at Mexico nå har tapt de to første kampene i mesterskapet, står de uten håp til å ta seg videre i Confederation Cup.