Nye kontrakter til Pereira og Tuanzebe

Fredag signerte både Andreas Pereira og Axel Tuanzebe nye avtaler med Manchester United.

Dermed begynner listen over United-spillere som har fått ny kontrakt under Ole Gunnar Solskjær å bli lang. Tidligere i sommer signerte Juan Mata og Marcus Rashford sine avtaler.

Andreas Pereira har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben ut juni 2023. Avtalen inneholder en forlengelsesopsjon på ytterligere ett år, noe som betyr at klubben kan utvide avtalen til 2024 innen en gitt frist dersom de ønsker det.

Den belgisk-brasilianske 23-åringen fikk prøve seg på førstelaget under José Mourinho etter utlån i Granada og Valencia, og fikk også spilletid i andre halvdel av 2018/19-sesongen under Solskjær.

Pereira kom til United som 15-åring og har gått gradene i akademiet. For førstelaget står han bokført med 35 kamper.

– Jeg har vært så lenge i Manchester nå at jeg ser på byen og klubben som mitt hjem, og jeg er ekstremt glad for å kunne fortsette karrieren min her. Manageren har vist at han har stor tro på meg, og jeg kan ikke vente til sesongen starter, sier Pereira til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Når utløper kontraktene?

TIL 2023: Andreas Pereira signerte ny kontrakt fredag.

Får ros av Solskjær

Videre forteller 23-åringen at alle må jobbe hardt for at laget skal prestere godt neste sesong.

– Vi vet alle at vi må jobbe hardt, og det startet allerede første dag av sesongoppkjøringen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi skal prestere på den beste måte vi kan, både denne sesongen og i fremtiden. Jeg vil også takke familien min som har trodd på meg og Gud for muligheten han har gitt meg.

Ole Gunnar Solskjær er strålende fornøyd med at nok en spiller med fortid i United-akademiet har signert en langtidskontrakt.

– Andreas er enda en spiller som har kommet gjennom akademiet og som vet hva det betyr å spille for Manchester United. Han kom fra et annet land, men skjønte raskt hva det betyr å spille for den klubben og tok det ikke for gitt.

United-manageren understreker at 23-åringen er en viktig del av laget.

– Andreas har blitt et viktig medlem av laget med hans energi og harde arbeid på midtbanen. Han jobber hardt hver eneste dag, viser gode holdninger og vet hva han må gjøre for å utvikle seg her. Alle sammen ser frem til å jobbe med han neste sesong, avslutter Solskjær.

Pereira reiser sammen med resten av laget til Australia på søndag.

LES OGSÅ: Her er James på United-trening

TRENTE FØR AVREISE: Andreas Pereira sammen med lagkameratene på Carrington fredag.

Tuanzebe til 2022

Det gjør også Axel Tuanzebe, som hadde et vellykket utlån i Aston Villa forrige sesong.

Den 21 år gamle midtstopperen signerte fredag en kontrakt som strekker seg til 2022. Også den avtalen inneholder en opsjon om forlengelse på ett år.

– Jeg har vokst opp i Manchester United, og det har alltid vært en stor del av min og min families liv. Jeg setter pris på at klubben har tro på meg, og jeg ønsker å betale tilbake ved å levere gode prestasjoner på banen, sier Tuanzebe i pressemeldingen.

– Jeg vet at jeg har en tøff jobb foran meg, men erfaringene jeg gjorde meg forrige sesong har gitt meg et godt utgangspunkt for fremtiden. Jeg er fast bestemt på å gi alt og vise alle hvilken spiller jeg kan være.

TIL 2022: Axel Tuanzebe signerte fredag en ny kontrakt til 2022.

Enn så lenge er det knyttet usikkerhet til om Tuanzebe blir en del av førstelaget neste sesong, eller om det blir et nytt utlån til nyopprykkede Aston Villa.

Solskjær bekrefter uansett at 21-åringen blir med på sommerturneen.

– Axel er et strålende eksempel på en spiller som kommer opp gjennom United-akademiet. Han er ydmyk og hardtarbeidende, og han er en talentfull lagspiller, sier Solskjær.

– Han blir med på oppkjøringsturneen, og det vil hjelpe utviklingen hans ytterligere.

LES OGSÅ: (+) Vi svarte på spørsmål i rykte-chat!