Ny kontrakt for De Laet

Ritchie De Laet skal ha blitt tilbudt en ny ettårskontrakt.

Den 20 år gamle forsvarsspilleren, som overraskende ble hentet fra Stoke City i januarvinduet, forteller til den belgiske avisen Het Nieuwsblad at klubbledelsen på Old Trafford er så fornøyd med innsatsen hans at den har belønnet ham med en ettårig forlengelse av den nåværende korttidskontrakten han skrev under på for snart fire og en halv måned siden.

Da Ritchie De Laet ankom Old Trafford ble det riktignok hevdet at han hadde skrevet under på en treårskontrakt, men dette skal ikke ha medført riktighet. Tvert imot skal partene ha vært enige om å vurdere situasjonen hans ved sesongslutt, en vurdering som nå ser ut til å ha talt til De Laets fordel.

– Jeg hadde et kvarters møte med Ferguson på hans kontor, og fikk straks beskjed om at han var svært fornøyd, det være seg med treningsviljen, at jeg alltid møter presis og at jeg kommer godt overens med alle, sier De Laet. Han legger til at han på forhånd hadde fått indikasjoner fra sin trener, Ole Gunnar Solskjær, om at han kunne forvente seg gode nyheter fra manageren.

Ritchie De Laet hadde ikke spilt en eneste førstelagskamp for Stoke da han ble hentet til United, og skal nok få store problemer med å slå igjennom også på Old Trafford. Likevel mener belgieren at han har gjort store fremskritt i den korte tiden han har vært i klubben.

Bortsett fra en periode i vinter da han gikk skadet, har han vært fast innslag på reservelaget, hvor han kan se tilbake på 14 kamper fra start og ett mål.

Kilde: Setanta.com