To målgivende fra Rojo

Assisterte både Messi og Agüero da han sammen med Romero var med på å sikre Copa America-avansement for Argentina.

Begge våre Argentina-spillere, Marcos Rojo og Sergio Romero, spilte samtlige minutter i Argentinas 5-0-seier mot Panama i Copa America. Spesielt førstnevnte utmerket seg – i sluttminuttene.

Argentina ledet lenge bare 1-0 etter et Otamendi-mål, men så ble Messi byttet inn, og da ble det mer fart på sakene, og innbytteren scoret like godt hat-trick. Hans siste mål, kampens 4-0-mål, kom etter at en våken Rojo brøt ballbanen høyt, for så å spille en fin ball gjennom.

Rojo stod bak 5-0-målet også. Han kom på et svært offensivt løp i Panamas bakrom, og fikk ballen, og headet ballen til en bedre plassert Sergio Agüero heller enn å prøve selv. Det var nok et lurt trekk, for City-spilleren headet ballen videre forbi målvakten.

Argentina har med det avansert etter to kamper, og vil etter alt å dømme også bli gruppevinner, så nå har de muligheten til å eksperimentere litt i den siste gruppespillskampen mot Bolivia.

PS! Ex-red Ángel Di María måtte ut allerede etter 43 minutter, men rakk å ha den målgivende pasningen til kampens 1-0-mål.