Ny Mbappé-lek, men også ny skade for PSG

Fredag ble det kjent at Paris St. Germain hadde store skadeproblemer før tirsdagens kamp mot United.

Da passet det dårlig at Leandro Paredes måtte forlate banen allerede etter 11 minutter av fredagens ligakamp mot Nimes.

Det skal være en vond høyre lyske som var problemet, og da stiller man selvsagt med en gang spørsmålet om United-kampen også ryker for Paredes, som startet i Champions League-finalen i august.

Paris St. Germain vant til slutt 4-0 etter at hjemmelaget Nimes fikk et rødt kort allerede i 12. minutt.

Superstjernen Kylian Mbappé gjorde 1-0 etter en halvtime og la på til 3-0 sju minutter før slutt, mens Alessandro Florenzi gjorde 2-0 og Pablo Sarabia satte punktum med 4-0 rett før full tid.

Mbappé har nå scoret seks mål på sju kamper i september og oktober for klubb- og landslag.

PSGs lag: Navas – Florenzi (Ruiz-Atil), Diallo, Kimpembe, Bakker – Paredes (Herrera), Rafinha (Dagba), Gueye – Sarabia, Mbappé (Jese), Kean

PSG-seieren kunne vært mye større, men Nimes-keeperen leverte en rekke gode redninger.

United møter PSG i Paris tirsdag kveld klokka 21, noe som betyr at det franske superlaget vil ha en dags ekstra hvile før United-kampen.