Ny kontrakt og nytt utlån

Så var Dean Hendersons fremtid endelig i boks.

Dean Henderson skrev fredag under på en ny kontrakt med United, frem til sommeren 2022 og med opsjon på ytterligere ett år.

Samtidig ble han leid ut til Sheffield United for kommende sesong.

22-åringen var også leid ut til Sheffield United forrige sesong, da i Championship, men rykket opp til Premier League med dem da.

Nå får han altså ett år med erfaring hos dem også i Premier League.

– Dean hadde en fantastisk sesong hos Sheffield United forrige sesong, og har en stor fremtid foran seg. Derfor er jeg veldig glad for at han har signert en ny kontrakt med oss. Han er enda et topptalent som har kommet gjennom akademiet vårt, slik at vi ivaretar den stolte tradisjonen vi har med å utvikle spillere som er kapable til å spille på førstelaget, sier Ole Gunnar Solskjær.

– Vi har stor tro på Deans kvaliteter. Han har enormt potensial, stor vilje og moral, og det vil hjelpe ham kommende sesong. Vi ønsker ham all mulig lykke i løpet av utlånet. En hel sesong i Premier League vil være perfekt for utviklingen hans, sier United-manageren videre.

Henderson var selvsagt også godt fornøyd selv.

– Klubben har vært fantastisk til å legge et individuelt løp som passer best mulig for meg, og det er stolt øyeblikk for meg å kunne skrive under på denne kontrakten. Jeg har jobbet så hardt for å nå dette nivået, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å betale klubben tilbake.

– Så ser jeg frem til å reise tilbake til Bramall Lane neste sesong. Jeg tror det vil gjøre karrieren min veldig godt å få en hel sesong i Premier League.