– Jeg har vokst enormt som spiller

Svensken låser seg til klubben til 2024.

Den svenske midtstopperen har signert en ny kontrakt med Manchester United. Kontrakten strekker seg til 2024, med opsjon på et ekstra år.

Det melder klubben på sine egne sider.

– Siden jeg kom til Manchester United har det føltes som hjemme. Jeg har vokst enormt både som spiller og som person de siste to årene, og for det er jeg veldig takknemlig, sier Lindelöf til klubben. 

SKANDINAVISKE SMIL: Nordmannen og svensken virker begge å være glade for den nye kontrakten.

– Jeg elsker å spille fotball, og målet mitt er å vinne trofeer med klubben for å gi noe tilbake til supporterne for deres endeløse støtte. 

Det samme målet

Svensken har til nå fått 68 offisielle kamper for Manchester United, og scoret ett mål. Det kom på Old Trafford i 2-2-kampen mot Burnley tidlig i februar.

– Jeg er fortsatt ung og jeg vet at jeg fortsatt kan forbedre spillet mitt, og med hjelp av manageren og trenerteamet tror jeg at det er gode tider i vente for klubben. 

TATT STEG: Victor Lindelöf er fornøyd med trenerne sine, og torsdag bestemte han seg for å skrive under på en ny kontrakt med klubben.

– Jeg vet at alle i klubben deler den samme visjonen, og alle vil jobbe hardt for å få klubben tilbake til dit den hører hjemme.

Ekstremt fornøyd

Manageren virker å være vel så fornøyd som hovedpersonen selv.

– Victor har etablert seg her og han har blitt en veldig viktig brikke for dette laget. Han er kjølig på gressmatta og jeg kan se at han er fast bestemt på å hjelpe denne klubben, sier Solskjær om svensken. 

MANAGERS CHOICE: I sommer signerte Solskjær Harry Maguire. Nå har han forlenget kontrakten med Lindelöf. Stopperparet har startet hver kamp under Solskjær.

– Jeg er ekstremt fornøyd med at han har forpliktet seg til klubben. Vi ser alle frem til å fortsette å jobbe sammen for å oppnå suksess og for å få United tilbake til der klubben hører hjemme. 

Dette er den andre kontraktsforlengelsen Solskjær har fått på beina denne uken. Tirsdag signerte David De Gea en ny kontrakt med klubben.

Lest denne? (+) Dette er Premier Leagues beste forsvar

Når utgår kontraktene? Denne saken gir deg svaret.