Noen profiler til Norge

Ole Gunnar Solskjær sier til united.no at han tar med seg noen profiler til kampen mot Stabæk. Magnus Eikrem spiller ikke, men Ben Foster og Gabriel Obertan er aktuelle for troppen som reiser til Norge.

I tillegg er det stor sannsynlighet for at Mame Biram Diouf skal spille oppgjøret mot Stabæk på Fornebu Arena. I går slo reservene Bolton på Moss Lane, og Ole Gunnar Solskjær forteller at stort sett de samme spillerne reiser til Norge.

– Det er litt dumt at førstelaget spiller på samme dag, så det blir en litt mindre tropp enn det vi hadde tenkt oss. Hadde de spilt lørdag og vi søndag, ville han ha hatt troppen klar tidligere og vi kunne tatt med oss resten. Det blir en lignende tropp som spilte i går, sier Solskjær til united.no.

– Vi må se hvem som kom seg igjennom vår kamp og den på onsdag (mot City), så får manageren bestemte hvilke spillere han vil ha med i sin tropp. Jeg tar med de som ikke er i den troppen, fortsetter Solskjær.

Det betyr at spillere som Ben Foster, Gabriel Obertan og nevnte Diouf kan sette seg på flyet til Solskjærs hjemland. Det er imidlertid sikkert at ikke Magnus Eikrem spiller kampen. 19-åringen sliter med en ryggskade og blir ute i noen uker.

Fin test

Selv om United-reservene står overfor et hektisk kampprogram de neste ukene, tror Solskjær det blir fint for spillerne å reise utenlands midt i sesongen.

– Det er en del av læringsprosessen ved det å bli fotballspiller. Det å spille mot et seniorlag som vant Tippeligaen for ikke mer enn 14-15 måneder siden er en veldig god test, sier han.

Ifølge Solskjær har det vært planlagt en kamp mot Stabæk i lengre tid.

– Jeg var i kontakt med Stabæk i fjor om å spille den første kampen i 2009, så vi har holdt kontakten og ble enige om denne helgen. Jeg har alltid hatt lyst til å teste guttene mot andre type lag. Stabæk er et godt fotballag, så det blir en kjempeflott test som vi gleder oss til, avslutter Solskjær overfor united.no.