Neville til Boro?

Gareth Southgate ønsker å hente rutine til Riverside, og høyt på ønskelisten står kapteinen til Manchester United – Gary Neville.

Gary Neville har slitt med å komme tilbake etter skaden som satt han ut hele sesongen 2007/08, og har bare vært involvert i 29 kamper for United denne sesongen. Veteranen har møtt tøff konkurranse fra unggutten Rafael, og når John O´Shea i tillegg har vært i form har det blitt vanskelig for Neville å få spille de viktige kampene. Til tross for dette ble altså Neville funnet god nok for Capello sin tropp til Englands kommende VM-kvalifiseringskamper.

En som også ønsker Neville med på laget sitt er Middlesbrough sin manager Gareth Southgate. Laget fra nordøst i England rykket som kjent ned til The Championship, og ønsker nå å styrke laget med veteraner for å komme seg rett opp igjen. Southgate tror – ifølge Manchester Evening News – at han kan friste 34-åringen med fast plass, og at han dermed kan ha en mulighet til å være med i Capellos tropp til VM i Sør-Afrika neste sommer.

Med både nevnte O´Shea og Rafael foran seg i køen, i tillegg til Brown som har vært ute en stund, ser det ikke ut til at den trofaste kapteinen vil spille noen sentral rolle i United-mannskapet neste sesong. I tillegg har eldste bror Neville bare ett år igjen av kontrakten. Southgate håper han kan få Uniteds nummer 2 billig, og styreformannen har akseptert at lønnsnivået til spillerne i klubben skal ligge på Premier League-nivå.

Kan det gå mot slutten for en lang og fantastisk United-karriere for den tvers gjennom røde, Gary Neville?