Nedtur uten stjerner og med 17 mann ute

Uniteds U23-lag kom fra 6-3 mot Liverpool, 6-4 mot Blackburn og 3-0 mot Arsenal, men kom ned på jorda igjen mot Everton mandag kveld.

Det var kanskje ikke så rart.

Shola Shoretire og Amad Diallo manglet, siden de forbereder seg til returkampen i Europa League mot Real Sociedad med førstelaget.

Hannibal Mejbri, Anthony Elanga, D’Mani Mellor og Paul Woolston er skadet, mens Teden Mengi, Ethan Laird, Max Taylor, Aliou Traore, Dishon Bernard, Jacob Carney, Dylan Levitt, James Garner og Facundo Pellistri er ute på lån.

I tillegg var ikke Connor Stanley og Charlie Wellens å se mandag.

Totalt betyr det at U23-laget manglet 17 mann mandag, og da endte det med en nedtur mot et defensivt godt Everton-lag, som også hadde en god spiss i Nathan Broadhead som scoret alle hjemmelagets tre mål.

Det ble ikke bedre for United av at Arnau Puigmal måtte gi seg med skade tidlig i 1. omgang.

UT MED SKADE: Arnau Puigmal.

United hang imidlertid lenge godt med.

Mark Helm hadde noen gode skuddsjanser, Charlie McCann var også nær og Dillon Hoogewerf dunket ballen via keeper og i tverrligger.

Det hjalp imidlertid lite å skape sjanser på den ene siden, da forsvaret igjen var litt for åpent.

Nevnte McCann utliknet til 1-1 på overtid av 1. omgang med et godt skudd fra utenfor 16-meteren, men Everton var totalt sett klart best i begge 16-metre, og også best etter pause. Dermed tok de en fortjent seier.

17 år gamle Charlie McNeill scoret nylig fire mål for U18-laget mot City, og fikk sin debut på nivået med 20 minutter igjen å spille.

Her kan du se alle resultater, terminliste, kampreferat med mer for U23-laget.

U23: Everton 3-1 Man. United

Premier League 2, Southport

Mål: 1-0 Broadhead (26), 1-1 McCann (45+1), 2-1 Broadhead (57), 3-1 Broadhead (64)

United: Matej Kovar – Harvey Neville, Alvaro Fernandes, Will Fish, Reece Devine – Martin Svidersky, Mark Helm, Arnau Puigmal (Dillon Hoogewerf 16), Ethan Galbraith, Charlie McCann – Joe Hugill (Charlie McNeill 70)
Ubenyttede innbyttere: Iestyn Hughes, Ondrej Mastny

Slik var kampen LIVE:

4.min: SJANSE: Mark Helm skyter via en Everton-spiller, ballen endrer retning, lurer keeper, men går 30 centimeter utenfor stolpen.

11.min: NESTEN: Mark Helm igjen. United har dominert, og denne gangen skjøt han like utenfor fra 20 meter.

16.min: SKADE. Puigmal må ut. Dillon Hoogewerf kommer inn.

23.min: SJANSE: Everton spiller seg fri, men skuddet alene med Kovar fra 17 meter reddes. Bra av United-keeperen.

24.min: SJANSE. United kontrer med en gang, Charlie McCann får ballen på 18 meter, skyter på direkte, men keeper får slått til corner.

26.min: MÅL. Broadhead gir hjemmelaget ledelsen. Sååå enkelt. Liten flikk gjennom et passivt og flat United-backrekke, alene med keeper og en frekk liten lobb alene med Kovar.

45+1.min: MÅL. Charlie McCann. United fant McCann i mellomrommet. Han vendte opp, satte fart mot Evertons mål, fintet seg litt plass og dunket til fra 18 meter. Ballen føk inn via hanskene til keeper.

47: SJANSE: Kovar passiv på et Everton-innlegg, men headingen fra kort hold blir for dårlig. United slipper med skrekken.

55.min: SJANSE. Hoogewerf smeller til fra 16 meter, via keeper, i tverrligger og ut. Så nært, like etter at United har hatt et par andre nesten-muligheter.

57.min: MÅL Broadhead igjen. Hjemmelaget gjennom på United venstreside. Iversen blokkert av Devine, men fikk ballen tilbake og med noe hell dyttet den frem til Broadhead som avsluttet klinisk fra kort hold.

64.min: MÅL. Corner fra høyre, stuss på første stolpe og hvem var på bakre stolpe? Jo, Broadhead, som dermed kunne heade inn 3-1 umarkert på åpent mål på bakre stolpe.

66.min: SJANSE. Nytt Everton-innlegg fra høyre, gjennom feltet, men avslutningen alene med Kovar ble for dårlig.

70.min: McNeill inn for Hugill. Debut for McNeill.

88.min: SJANSE: Broadhead misbruker sjansen til å score sitt fjerde, etter et godt innlegg.