Nedtur for Skottland

Darren Fletcher & Co klarte ikke å hevde seg over Tyskland som vant 2-1 søndag kveld.

Søndag kveld var det duket for EM-kvalifiseringskamp mellom Tyskland og Skottland på Signal-Iduna-Park, hvor Thomas Muller sørget for 2-1-seier til Tyskland.

Darren Fletcher har vært gjennom noen turbulente år som følge av sykdom og skade, og etter å ha ventet tålmodig på sidelinjen var han søndag tilbake med kapteinsbåndet for Skottland. Landslagsveteranen var positiv foran møtet med Tyskland, men fikk nok ikke det resultatet han hadde håpet på.

Thomas Muller scoret kampens første mål etter 18 minutter, men i andre omgang satte Ikechi Anya inn reduseringen for Skottland. Muller brukte ikke lang tid på å svare da han satte inn sitt andre mål for kvelden og punkterte kampen. Skottland måtte også spille med én mindre mann etter at Mulgrew fikk rødt kort på overtid.

Fletcher ble byttet ut i andre omgang etter 58 minutter.

EM-kvalifiseringsgruppe D: Polen (3 poeng), Irland (3 poeng), Tyskland (3 poeng), Skottland (0 poeng), Georgia (0 poeng) og Gibraltar (0 poeng).