Seier for Nani & co

Tre mål av en gammel kjenning snudde kampen for Portugal mot Armenia.

Hva bringer fremtiden for Nani, tro? Kantspilleren er ikke ventet å ha en fremtid i United, men har såpass lang og god kontrakt at det blir vanskelig for ham å få lignende avtaler rent økonomisk andre steder.

Uansett om han blir værende, blir solgt eller blir utlånt så skader det uansett ikke om han gjør det bra i landskamper, og i kveld spilte han hele kampen da Portugal gjestet Armenia i gruppe I i EM-kvalifiseringen. Portugal ledet gruppen, men Danmark og Albania var begge to poeng bak, så portugiserne kunne ikke slappe helt av ennå, selv om EM-spill i Frankrike neste sommer naturligvis så veldig sannsynlig ut.

Det gjorde det også etter kampen, men Armenia klarte å skremme Nani & co litt. De tok ledelsen, og Portugal spilte dårlig, og det stod 1-1 til pause etter at Cristiano Ronaldo hadde utlignet på straffespark.

Samme mann sendte Portugal i ledelsen etter ti minutt av andreomgangen, før han dunket inn et herlig mål som sikret den tidligere United-spilleren et hat-trick. Armenia fikk sjansen til å komme tilbake i kampen da Tiago ble utvist, men det ble med ett reduseringsmål.

Det var altså ikke Nani som var mannen bak Portugals comeback, men med tre poeng med hjem i bagasjen er Nani i alle fall enda et steg nærmere EM.

LIVE

1: Kampen er i gang.

12: Danmark, som altså er to poeng bak Portugal før kveldens kamper, møter Serbia (som har bare ett poeng, og neppe vil blande seg inn i kampen om EM-billett) på hjemmebane klokka 20.45. Anders Lindegaard er ikke med i Danmarks tropp.

15: MÅL! Oisann, Armenia har tatt ledelsen! Frispark fra langt hold kort tid etter en annen brukbar Armenia-mulighet. Nani med innlegg rett i etterkant av målet, men forsvaret får avklart.

23: Nani hadde et skuddforsøk som ble blokkert for noen minutter siden.

29: MÅL! Moutinho felt på klønete vis, og ex-red Cristiano Ronaldo gjorde ingen feil fra straffemerket. 1-1!

48: PAUSE. 1-1.

46: Kampen er i gang igjen. Nani er fortsatt på banen.

56: MÅL! Ronaldo igjen. 2-1 til bortelaget Portugal.

58: MÅL! Cristiano Ronaldo gjør det igjen! 3-1 til portugiserne. Hat-trick! Herlig mål.

62: Tiago utvist for Portugal.

72: Armenia har redusert. Spenning mot slutten!

83: Nani nære ved med en avslutning. Ikke overraskende mente Cristiano Ronaldo at han burde fått ballen!

94: SLUTT! Portugal vant 3-2 i Armenia.