Nå kan du sikre deg unike og signerte United-drakter

Norsk Fotballtrenerforening har lansert en egen draktauksjon. Blant godbitene du kan sikre deg er flere signerte United-drakter.

Blant de 42 draktene som nå auksjoneres bort er trøyer signert av blant andre Ole Gunnar Solskjær, Mason Greenwood og keeperlegenden Harry Gregg.

I tillegg er det drakter signert av blant andre Sven-Göran «Svennis» Eriksson, Kevin Keegan, Pep Guardiola, Egil Drillo Olsen, A-landslaget, Alan Shearer, Filipo Inzaghi, og mange flere.

Auksjonen startet onsdag 1. desember og avsluttes lørdag 4.desember kl. 23.59.

Leicester City v Manchester United - Premier League
SIGNERT TRØYE: En United-drakt signert av Mason Greenwood er blant draktene du nå kan by på.

Norsk Fotballtrenerforening ønsker å stimulere til utviklingen av enda flere fremragende fotballtrenere og trenermiljøer over hele landet, og gjennom Trenerfondet ønsker vi å støtte medlemmer som søker kunnskap, inspirasjon og faglig påfyll i større miljøer, nasjonalt eller internasjonalt, forteller PR-konsulent Ronny Geson Gunnarsson til united.no.

Gunnarsson har et imponerende kontaktnettverk i fotballverden og har brukt flere måneder på å reise rundt og samle signerte drakter.

Responsen har vært formidabel, og i spann med vår samarbeidspartner OBOS auksjonerer NFT disse draktene bort, forteller Gunnarsson.