Nå kan du lese US digitalt

Sesongens tredje medlemsblad skal nå ha kommet til postkassa til flertallet av dere medlemmer, selvsagt avhengig av postgangen der du bor.

Nå kan Premium og digitale medlemmer også lese bladet digitalt.

Hovedsaken denne gangen handler om prosjekt Solskjær, og vi har forsøkt å finne ut av nøyaktig hva som foregår og har foregått bak kulissene i saken «Rød revolusjon: Gamle verdier – ny kultur». Der har vi snakket både med åpne kilder og ander personer i og rundt klubben, i et forsøk på å gi dere troverdig innsikt.

I tillegg får du som medlem lese om dette:

  • Brandon Williams og James Garner: Tidligere United-trener Paul McGuinness forteller
  • Prosjekt Solskjær og veien videre: Sett fra Rene Meulensteens ståsted
  • Akademiet, trenerjobben, Bury: Vi snakket med Gary Neville
  • Kvinnelaget: Vi dro på tur med Barmy Army
  • Aurora Mikalsen: Vi intervjuet Uniteds nye nordmann
  • Ex-manager Tommy Docherty: Vi intervjuet Uniteds tidligere manager
  • United Nations: Flere tiår med utlendinger. Vi har sett nærmere på alle
  • Egne Manchester-sider: Med en nyhet som Manchester er alene om å ha i Europa

Og det er bare litt av det du kan lese. Andy Mitten har også egen spalte, det er fanintervjuer, historiske blinkskudd og mer.

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2019/20) og nummer 3 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.