Nå kan du lese medlemsbladet digitalt

Lindelöf, Neville, Maguire, Olsen, Barlow, Turner og mye mer.

En ny utgave av United-Supporteren skal ha ankommet deg som er Premium medlem. Samtidig kan du som er digitalt medlem nå lese det digitalt.

I det nye magasinet har vi møtt Victor Lindelöf på Carrington, og også tatt en lengre prat med en som kjenner hans stopperpartner, Harry Maguire, meget godt.

Rene Meulensteen snakker ærlig om Marcus Rashfords utvikling, mens Paul McGuinness skriver om Uniteds unge keepertalenter, blant annet Dean Henderson.

Vi har også møtt kvinnelagets Amy Turner, Jesper Olsen svarer i «hvor er du nå?» og vi tok en prat med Tromsø-utlånte Aidan Barlow.

Gary Neville snakker som alltid rett fra levra i et langt intervju med United-Supporteren og du kan lese kapitler fra to av de nye Ole Gunnar Solskjær-bøkene som er på markedet denne høsten.

Og det er som vanlig bare litt av det du kan lese om.

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2019/20) og nummer 2 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.