Hva nå, Arsene Wenger?

RIVALENE: Arsenal ble ydmyket av Liverpool og Spurs avga poeng.

Manchester United har startet sesongen på mesterlig vis.

Etter tre runder i Premier League står United med 10-0 i målforskjell, og leder sådan Premier League.

Sesongen er fortsatt ung, og det kan være greit å følge litt med på topplagene bak oss på tabellen.

City-jubel på overtid

På lørdag reiste Manchester City til Vitality Stadium, der Bournemouth sto klar for å ta sine første tre poeng for sesongen.

Det så lyst ut da Charlie Daniels fyrte avgårde et sylfrekt skudd på halv-volley, som Ederson i City-målet ikke kunne gjøre noe med. Manchester City utlignet bare drøye ti minutter senere, David Silva fant Gabriel Jesus som ikke gjorde noen feil alene med Begovic.

Det så lenge ut til at kampen skulle ende med poengdeling, men seks minutter på overtid fikk Sterling pirket ballen i mål, og Pep Guardiola kunne slippe jubelen løs.

Jubelscenene førte til konfrontasjon med lovens lange arm for Sergio Aguero.

Supersøndagen

Fjorårets seriemestere Chelsea fikk besøk av Everton og Wayne Rooney på Stamford Bridge i solskinnet.

Ikke det comebacket han håpet på: Alexis Sanchez.

Den tidligere United-kapteinen klarte ikke å sette sitt preg på kampen i like stor grad som mot City forrige helg, og måtte se laget sitt slippe inn mål to ganger. Everton klarte aldri å svare, og reiser hjem til Liverpool uten poeng. Fabregas og Morata gjorde målene for Chelsea.

Den virkelige lekkerbiskenen denne søndagen var Liverpool – Arsenal. Det mest gunstige resultatet vi kunne håpet på var poengdeling, men slik skulle det ikke bli.

Arsene Wengers mannskap så aldri ut som de hadde tro på å få noe ut av denne kampen, til tross for at Alexis Sanchez var tilbake i laget. Liverpool regelrett herjet med London-laget, og det kunne fort ha blitt mer enn 4-0.

Dette betyr at Arsenal er hele seks poeng bak United etter tre runder spilt. Det er tidlig i sesongen, men fortsatt bekymringsverdig for Wenger.

Samtidig i London fikk Tottenham fikk besøk av Burnley, som jaktet sin andre seier for sesongen. Dele Alli sendte hjemmelaget i føringen like etter pausen, og det så lenge ut som de tre poengene skulle bli værende i London.

Burnleys Chris Wood hadde (heldigvis) andre planer, og banket ballen forbi Lloris på overtid. Tottenham maktet aldri å svare, og måtte se to viktige poeng forsvinne. Wembley-spøkelset lever fortsatt.