-Mourinho tror på meg

Andreas Pereira om utlånet i Granada, og planene når han kommer tilbake.

Andreas Pereira har vært ett av svært få lyspunkter i et Granada-lag som har vært begredelige denne sesongen.

Unggutten har allerede rukket å spille for tre managere denne sesongen, dersom man tar med treningskampene. Den eksentriske fotballestetikeren Paco Jemez fikk sparken seks kamper uti sesongen etter egen spådom, og nå har legenden Lucas Alcaraz returnert i managerstolen til sin tredje periode for klubben.

Pereira nøt tillit under Jemez, fortsetter sannsyligvis å få tillit under Alcaraz, og forteller at også José Mourinho har sansen for ham til Daily Mail som har besøkt ham i solfylte Granada.

– Da jeg snakket med Mourinho på kontoret hans, fortalte han at han hadde veldig sansen for meg, og at han ville gi meg muligheten til å dra på lån. Han sa det var viktig å få erfaring, og at han definitivt ville ha meg tilbake etter en sesong, sier Pereira, før han fortsetter:

– Han var veldig ærlig med meg, noe jeg likte svært godt. Jeg tror det er derfor han er en så suksessrik trener. Jeg fikk bare samarbeidet med ham en kort periode, men jeg liker måten han jobber på. Han vet hva han vil ha, og hva spillerne er kapable til, sier han. 

Kan ta en Pogba

Selv om Uniteds dominans har avtatt kraftig de siste sesongene, er det nok av spillere rundt om i verden som drømmer om en karriere på Old Trafford.

Andreas Pereira er en av dem, og i likhet med Paul Pogba åpner han for å dra til en annen klubb for så å komme tilbake dersom han ikke er aktuell for United akkurat nå.

– Mourinho vil være ærlig med meg. Hvis han sier jeg ikke er klar, skal jeg gjøre mitt beste et annet sted, og kanskje komme tilbake til en annen tid slik som Pogba. Men klubben holder kontakten med meg; jeg fikk en melding fra Rui Faria (Mourinhos assistenttrener) forrige uke, og det viser at jeg ikke er glemt, sier han.

Håpet er imidlertid å komme tilbake til klubben han elsker så snart som mulig. Foreløpig står han med syv kamper for Granada, der han foreløpig står uten nettkjenning.

– Jeg elsker United, så hvorfor kan jeg kke dra tilbake for å spille med Marcus (Rashford) og de andre? Ambsijonen min er å få nok erfaring til å kunne komme tilbake neste sesong, og bli fast på førstelaget, sier den ambisiøse tenåringen.