Mourinho med Klopp-stikk etter kampslutt

José Mourinho i sitt ess etter kampen mot AC Milan.

Liverpool har gjort store ting på overgangsmarkedet i sommer – noe Klopp i 2016 uttalte at han aldri ville gjøre.

Den uttalelsen ble han nylig konfrontert med, og det er tydelig at Mourinho har fått med seg det hele. Det er også tydelig at Mourinho synes det hele er litt komisk.

– Utfordringen er å investere pengene smart, og det tror jeg ærlig talt Liverpool nå har gjort. Samtlige de har hentet inn er kvalitetsspillere. Jeg er glad på deres vegne, sa Mourinho.

– Jeg er også glad for å kunne smile av Klopps tidligere kommentar om at United brukte så mye penger – det er bare godt å se at mennesker kan forandre mening, sa Mourinho med et lurt smil.

REIST: Anthony Martial er nå i Paris med sin gravide kjæreste.

Så gikk det over i noe vi tolker som mind-games fra sjefen. Han lanserte nemlig Liverpool som kandidat til å vinne Premier League denne sesongen, og manet til støtte fra pressen.

– Det er i orden. Kanskje dere (media) krever at de vinner Premier League denne sesongen? Jeg synes det hadde vært rettferdig. Jeg kan ikke se for meg at noen andre i Premier League kommer til å bruke så mye som de har gjort, det blir sikkert en rekord.

– Når et lag akkurat har vært i Champions League-finalen, så er det ikke urimelig å si at de er store kandidater til å vinne Premier League, slo Mourinho fast.

Anthony Martial var spilleren som preget nyhetsbildet før avspark natt til torsdag, og det til tross for at spilleren ikke lenger befinner seg i USA med resten av United-troppen. 

Franskmannen har nemlig reist til sin høygravide kjæreste, for å være tilstede under fødselen.

– Jeg fant ut at Martial skulle dra til Paris for to-tre dager siden. Når det dreier seg om personlige grunner, så har alle forskjellige måter å tenke på. I Martials tilfelle dreier det seg om å bli far for andre gang, og når han har bestemt seg for at det er viktig for han å være med på, så er det ingen som har rett til å nekte han det, konstanterte Mourinho.