Mourinho: – Klopp liker kjøtt. United serverte fisk

José Mourinho oppsummerte 1-1-kampen på følgende vis i Sky Sports-studioet.

Jürgen Klopp var irritert – som han gjerne er hver gang et eller annet ikke går Liverpools vei. Ole Gunnar Solskjær var fornøyd – med innsatsen og taktikken, men ikke sluttresultatet.

José Mourinho var mer på lag med Solskjær enn Klopp når han diskuterte kampen i Sky Sports-studioet.

– Klopp liker kjøtt, men her fikk han fisk. Det vil si, United, med de begrensningene de har for øyeblikket, spilte med fem mann bak, var solide og ga ikke bort rom på overgangene. Så – Klopp likte ikke den menyen han fikk foran seg.

– Dette handlet om at Liverpool manglet kvaliteten til å spille mot et lag som møtte dem lavt i banen.

STERK SKY SPORTS-OPPSTILLING: Hvis man ser bort fra mannen uten jakke og i lyseblå skjorte, da…

– Ja, Liverpool hadde en fantastisk rekke med seirer, men de har begrensninger mot lag som møter dem lavt. De kan knuse lag som spiller slik Liverpool ønsker at de skal spille, og det er klart at Jürgen var frustrert. Laget hans er i en fantastisk situasjon, men på Old Trafford, som er et spesielt sted å vinne, så har han aldri klart det, sa Mourinho.

Før kampen sendte portugiseren imidlertid et lite stikk i retning United-leiren.

– Min neste jobb, da skal jeg forsøke å få en jobb som Ole har, en jobb hvor man hele tiden kan snakke om fremtiden. Det er jo en fantastisk situasjon, treårskontrakt, fremtid, unge spillere. Det er en glimrende jobb å gjøre med en sånn gigant, sa han.