Leeds United v Manchester United - Premier League

To mål på fem minutter og strålende keeperspill senket Leeds

Søndag var det klart for ukens andre Premier League-kamp mot Leeds. Lagene møttes på Old Trafford onsdag kveld, hvor det endte 2-2 etter en snuoperasjon av United.

I søndagens kamp endte det med seier for United etter en spennende kamp der begge lag var sultne på seier. På begge banehalvdeler ble det brent enormt mange sjanser, og David de Gea skal ha stor ære for at United holdt nullen søndag ettermiddag. Kampen mot Leeds ble spanjolens 400. kamp i Premier League.

Etter 80 minutter havnet endelig ballen mellom stengene, og det var ingen ringere enn Marcus Rashford som scoret målet. Rashford headet ballen pent på et innlegg fra Luke Shaw.

Fem minutter senere ble ledelsen doblet da Alejandro Garnacho kom løpende og avsluttet selv.

Like før kampslutt havnet ballen i målet to ganger til, men begge målene ble annulert på grunn av offside.