GettyImages-1247249694 (1)

Første tap i U18-ligaen siden september

U18-laget hadde ikke tapt i ligaen siden de gikk på en smell mot Stoke i september, men mot Nottingham Forest lørdag ettermiddag ble det hele 4-0 til Forest.

United stilte svært ungt, selv til dette nivået å være, så det var ikke noen overraskelse at tapet kom her, men det var virkelig ikke en god dag for dette United-laget.

Ikke bare ble det fire baklengsmål – hvor keeper Elyh Harrison nok må ta på seg skylden for to av målene – men attpåtil hadde United muligheten til å redusere på straffespark på overtid, men James Nolans straffespark ble reddet av Forest-keeperen.

United ligger fortsatt på tredjeplass i U18-ligaen, og er nå fem poeng bak Sunderland på andreplass, og tolv poeng bak City på førsteplass. United og Sunderland har spilt tre færre kamper enn City.

Her er kampprogrammet for U18-laget.

Nottingham Forest 4-0 (1-0) Man United

U18 Premier League
Nigel Doughty Academy

Mål: 1-0 Ben Perry (10.). 2-0 Kyle McAdam (str. 48.). 3-0 Danny Anisjko (61.). 4-0 Kristian Clarke (78.).

Manchester United: Elyh Harrison, Jaydan Kamason, Jack Kingdon, Reece Munro (Bendito Mantato, 57.), Louis Jackson, James Nolan, Amir Ibragimov (James Bailey, 87.), Adam Berry, James Scanlon, Ethan Williams, Victor Musa.

Ubenyttede innbyttere: Thomas Myles, Daniel Armer.

Live:

SLUTT.

90+3: BOM! Dette er ikke Uniteds dag, åpenbart, og keeper redder Nolans straffespark.

90+2 min: STRAFFE! James Nolan felles, og United kan redusere på overtid.

90+1 min: God sjanse for Forest igjen, men Louis Jackson hindrer ham i å komme til avslutning med godt forsvarsarbeid.

87 min: BYTTE: Unge James Bailey får debuten sin på slutten her. Erstatter Amir Ibragimov.

82 min: Ikke så overraskende at United sliter i denne kampen, for selv til dette nivået å være, så er det et svært ungt United-lag. En kombinasjon av skader og ungdomslandskamper bidrar til det. Likevel: 4-0 er nok neppe Travis Binnion fornøyd med.

81 min: Forest med farlig kontring, men Harrison redder enkelt.

78 min: MÅL: Ny Harrison-feil, og innbytter Clarke scorer for Forest. Tar sjanser, og har blitt straffet for det to ganger i denne kampen.

61: min: MÅL: Forest øker til 3-0 etter et strålende angrep. Danny Anisjko avslutter angrepet med å sette ballen forbi Harrison i United-målet. United henger ikke med i det hele tatt.

57 min: BYTTE: Bendito Mantato kommer inn for Munro.

48 min: MÅL: Straffen settes i mål av Kyle McAdam.

47 min: Straffe til Forest. Virker grei den.

46 min: 2. omgang er i gang

Pause

45 min: Nottingham Forest med noen skumle sjanser på tampen av 1. omgang. Harrison i United-målet gjør opp for tabben i starten av kampen med en strålende redning.

33 min: Bedre av United. Ethan Williams dribler Forest-forsvarerne svimle og kommer seg fri på venstrekanten. Innlegget er ikke av samme kvalitet og snappes av keeper.

30 min: Fremdeles 1-0 til vertene og United har ikke satt Forest-forsvaret på de store prøvene.

16 min: United har foreløpig ikke maktet å slå tilbake etter Forests tidlige scoring.

10 min: MÅL: Nottingham Forest tar ledelsen 1-0 etter en kjempetabbe av United-keeper Elyh Harrison. United prøver å spille seg ut bakfra og selv om medspillernes valg setter Harrison under press roter United-keeperen bort ballen. Ben Perry takker og bukker og plasserer ballen i det åpne målet.

7 min: Dette er jo en reprise på vårens FA Youth Cup-finale som United vant 3-1, skjønt det er er helt ulike lag med tanke på spillerne som er på banen.

3 min: En positiv start av United som tar kommandoen fra start.

1 min: Kampen er i gang.

Snodig situasjon når Nottingham Forest entrer banen noen minutter for sent. Det tar seg ikke så bra ut på egen hjemmebane…

United stiller i sine limegrønne tredjedrakter, mens hjemmelaget spiller i rødt og hvitt.