Andreas Pereira, Paddy McNair, James Weir, Joe Riley, Timothy Fosu-Mensah spilte også, og Regan Poole kom innpå helt på tampen.

Men aller viktigst – Antonio Valencia gjorde comeback.

Fem måneder

anvalencia

Siden den gangen har United slitt med store skadeproblemer på backplass, gullsjansen har forsvunnet i ligaen og det har blitt exit fra Champions League.

Fredag var han imidlertid tilbake, og han gjennomførte 45 solide minutter. Han ryddet godt opp på høyrebacken sin, viste at hurtigheten er intakt på noen offensive løp og virket ikke å være hemmet av skaden.

Så ble han tatt av etter 45 minutter, som planlagt, og kanskje er han med på benken mot West Ham søndag, selv om konkurransen på høyrebacken er tøff nå – med både Guillermo Varela og Matteo Darmian som andre alternativer.

Poengdeling

Valencia forlot banen på stillingen 0-0, men Uniteds titteljagende U21-lag kom bakpå tidlig i 2. omgang mot et Liverpool som blant annet stilte med Skrtel, Caulker og Jordan Ibe. Hjemmelaget tok ledelsen da Sinclair kom seg bak Uniteds backrekke etter en svak klarering av Williams i forkant.

MÅLSCORER: James Weir.

Warren Joyce’ U21-lag gir seg imidlertid aldri, og drøyt ti minutter før full tid uliknet kaptein James Weir. Donald Love gjorde et fint forarbeid på venstrekanten, la tversover, El Fitouri så ut til å bomme med sin avslutning, men den ble i stedet til en pasning til Weir som satte ballen i åpent mål.

United overtok dermed tabelltoppen – på bedre målforskjell enn Sunderland. United-gutta har imidlertid også en kamp til gode på tittelrivalene sine.

Her er tabellen i U21-ligaen.

Liverpool 1-1 (0-0) United

Barclays U21 Premier League
Prenton Park, 11. mars 2016, kl. 20.00

50. min.: 1-0 Sinclair
73. min.: 1-1 Weir (El Fitouri)

Uniteds lag: Joel Pereira – Antonio Valencia (Timothy Fosu-Mensah, 46.), Ro-Shaun Williams, Paddy McNair, Joe Riley – Sadiq El Fitouri, Scott McTominay, Donald Love – Andreas Pereira (Regan Poole, 90+4), Adnan Januzaj (Devonte Redmond, 90+2), JamesWeir
Uben.innb.: Dean Henderson, Joe Rothwell

Slik var kampen LIVE:

• 1.min: Kampen er i gang.
  • 10.min: United har startet best. Hatt ballen mest, og mye inne på Liverpools halvdel. Foreløpig kun en corner og et langskudd igjen for det, men unggutta har vært positive denne sesongen, og har startet positivt i denne.
  • 12.min: NESTEN for United. Frispark på 20 meter rett i muren fra Januzaj først, men knaller til på returen også og ballen smeller i stolpen og ut.
  • 20.min: Det har jevnet seg ut etter stolpetreffet.
  • 30.min: Fortsatt jevnt, begge lag har et skuddforsøk hver siste 10 minutter. Januzajs for United spratt opp før han skjøt og endte langt utenfor.
  • 33.min: En Liverpool-spiller passerer Riley, avanserer inn i feltet, men forsøker å skru ballen forbi Pereira og i hjørnet, men utenfor. Hjemmelagets eneste mulighet til nå.
  • 39.min: GULT til Andreas Pereira, stopper en Liverpool-overgang.
  • 41.min: GULT til Brannagan, etter at han stoppet en stor United-overgang ved å felle Januzaj.
  • 47.min: PAUSE. United best de første 10, så jevnt etter det. Januzajs stolpetrefff kampens eneste virkelig store sjanse. Valencia har kommet seg fint gjennom omgangen. Ryddet ok opp på sin høyreback, og forsøkt å fylle opp offensivt noen ganger.
  • 46.min: Fosu-Mensah inn for Valencia i pausen.
  • 46.min: 2. omgang er i gang.
  • 50.min: 1-0 til Liverpool. Sinclair kommer seg inn bak Uniteds forsvarsfirer etter at Williams sender en klarering rett til en Liverpool-spiller. Alene med keeper gjør han ingen feil.
  • 60.min: Pool har vært best så langt i 2. omgang, har kommet på et par hurtige overganger, og et blokkert Pereira-skudd er alt United har fått til etter hvilen.
  • 66.min: Pereira skyter mot nærmeste stolpe, men keeper får blokkert avslutningen.
  • 70.min: Januzaj dribler seg inn i feltet, sentrer, men rett i hånda til en Liverpool-spiller, uten at dommeren dømmer. Like etter kontrer Liverpool, men skuddet fra 18 meter går rett på Uniteds keeper.
  • 71.min: GULT kort til Liverpools Ojo.
  • 72.min: 1-1 Weir utlikner. Love fint forbi på venstrekanten, legger hardt inn, El Fitouri bommer på avslutningen som blir til en pasning til Weir som har åpent mål.
  • 77.min: NESTEN for Weir igjen. Går på et herlig løp fra midtbanen og inn i feltet, skyter, men keeper får slått til corner.
  • 83.min: GULT til Fosu-Mensah. Hekter en Liverpool-spiller.
  • 83.min: Stor Liverpool-sjanse. Frisparket etter det gule kortet slås inn i feltet, og heades mot mål, men en flott redning av Pereira holder resultatet på 1-1.
  • 88.min: GULT til Donald Love, som feller en Liverpool-spiller midt på Uniteds halvdel.
  • 92.min: Januzaj ut, Redmond inn for United.
  • 94.min: Pereira ut. Poole inn for United.
  • 95.min: SLUTT. 1-1 og poengdeling.